Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gledao sam malo Lakerse prošle nedelje protiv Sixersa i čim je ušao Zubac jedan je imao bolesno zakucavanje preko njega :D

Ali videlo se da može da igra.

Prvo je bio renegotiation za preostale dve godine (koriscen cap space Hjustona) pa extension. Prakticno novi ugovor na 4 godine. 

Pa tako nešto bi moglo da se izmudruje i kod tog hipotetičkog trade za Westbrooka?

To bi mi bilo logičnije nego da se usmeno dogovaraju o ugovoru koji bi bio potpisan tek za godinu dana.

Posted

Izgleda je Abrines zabo 17m za 3 godine u OKC

Posted

sta igra on sf? gori od singlera sigurno nije

Posted

da

on je bio u super naletu pre dve sezone čini mi se, možda i glavni igrač barse u tom periodu, onda se povredio i čini mi se da nije bio nikad više u takvoj formi

Posted

tesko da ce mnogo tamo sf da igra sa svojih 1.98 i lanky gradjom. bese i rudy uglavnom pikao 2 tamo, a slicnog su formata

Posted

Ne verujem :) Za ovo drvo 52 miliona!

Posted

VanVleet u Raptorsima :)

Mrzim Tapatalk -.-

Posted

u cemu je fora sa suludim skokom visina ugovora?

kinta od tv prava?

Posted

miles plumlee 52/4 bucks...

Pobednik leta. Zajebao je i Mozgova.

Drago mi je da se OKC odrekao divljeg Waitersa.

Posted

u cemu je fora sa suludim skokom visina ugovora?

kinta od tv prava?

da

Posted

Dok se ništa ne dešava sem potpisa Bruksa za Indijanu

Naleteh na neke informacije u vezi Minesote. Da Tibodo izgleda planira KAT-a na 4 ove godine. Kažu i da ovo nije definitivno tim koji će početi sezonu, praviće neki trejd, traže krilo i pleja?! Nije neki čit čet u pitanju, informacije su iz pouzdanih izvora bar za Timbervulvse.

Posted

šit za belog

Sent from my DG800 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...