Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ne znam sad dal sam sanjao ali Powell je izgleda dobio no trade klauzulu. Wtf.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel odlucio KD?

Jel nasao cohones za GSW ili je patetika pobedila?

Posted

Danas. Kažu da je GS blagi favorit.

Posted

ma to je fejk narativ, prave dramu na silu da malo ozive ovaj smaracki prelazni rok. ja bih bio sokiran da ne ostane u okc, nista drugo nema smisla.

Posted

kako može da nema smisla da ode u gs? i zašto je rok smarački?

Posted (edited)

tamo ne bi bio glavni dasa, a uz to bi na sebe preuzeo gnev kompletne lige. tamo ce ici samo ako ga zanimaju titule i nista drugo, a ne deluje mi tako.

rok je smaracki jer nema pravih blokbaster trejdova, ovo potpisivanje free agenata samo donekle moze da zabavi coveka, a uz to je vecina najbitnijih ostala gde jeste.

Edited by Calavera
Posted

samo ako ga zanimaju titule kao ultimativni cilj svakog sportiste? gnev cele lige, kajl lauri i demar derozan će posebno recimo biti besni jer je durent odlučio da ode u golden stejt umesto u boston, čisto kao primer. a i gnev kao kategorija u sportu mi je nepoznata. ovo oko glavnog dase još i ima nekog smisla, ali durent je pričao kako gotivi sistem golden stejta u kome se deli lopta u napadu, mislim možda je lagao ko će ga znati, možda mu je draže ovo iz oklahome.

što se tiče blokbaster trejdova slobodna agencija koliko se sećam nikad nije obilovala gomilom blokbaster trejdova, postoji trejd dedlajn kada ima dosta više trejdova, čak i na veče drafta ima više trejdova rekao bih.

Posted

ako bi otisao u golden state, bio bi ultimativni villain u ocima citave lige. nesto kao kad je lebron otisao u miami, samo sto je miami sezonu pre toga zavrsio takmicenje u prvoj rundi istoka, a golden state je i ovako jedan od dva najbolja tima u ligi. navijaci bi mu zvizdali, protivnicki igraci protiv njega igrali ko da im je zadnja tekma u zivotu, novinari bi konstantno trazili kako da mu napakoste. mislim da jako malo ljudi ima snage da se nosi s tolikim pritiskom, a durant svakako ne spada medju njih. ono, pricamo o coveku koji zeli da ga zovu the servant.

ukljucio sam i draft day u prelazni rok, to je sve 1 proces. valjda ce biti bar nesto zabavno do dedlajna, ali imam utisak da velika vecina ekipa samo ceka da sezona krene.

Posted

pa dedlajn je u februaru siguran sam da će biti nešto do dedlajna :)

Posted

hm, da  -_-  mislio sam na period do pocetka sezone, dakako™.

Posted (edited)

sad malo ozbiljnije, durent ako ostane u oklahomi to će biti jer ima što se kaže roots in the community, svakakve veze uključujući i poslovne uz naravno dosta veći novac koji oklahoma na više godina može da mu ponudi. ali ako pričamo o kratkoročnom ugovoru koji ima najviše smisla za njega trenutno, tu novac i nije neka bitna prepreka jer kratkoročno se smanjuje i razlika u primanjima. da golden stejt uprkos svim razlozima koje si naveo nije njemu privlačna destinacija za njega on sad ne bi bio rame uz rame oklahomi nego bi bio nešto slično kao san antonio, dobio bi razgovor i ništa više od toga verovatno.

posle durenta počeće i ostale domine da padaju. najbitnija možda u vidu gasola koji će kažu ako durent ode u gs ili ostane u oklahomi otići u san antonio

Edited by theanswer
Posted

tamo ne bi bio glavni dasa, a uz to bi na sebe preuzeo gnev kompletne lige. tamo ce ici samo ako ga zanimaju titule i nista drugo, a ne deluje mi tako.

ako bi otisao u golden state, bio bi ultimativni villain u ocima citave lige. nesto kao kad je lebron otisao u miami, samo sto je miami sezonu pre toga zavrsio takmicenje u prvoj rundi istoka, a golden state je i ovako jedan od dva najbolja tima u ligi. navijaci bi mu zvizdali, protivnicki igraci protiv njega igrali ko da im je zadnja tekma u zivotu, novinari bi konstantno trazili kako da mu napakoste. mislim da jako malo ljudi ima snage da se nosi s tolikim pritiskom, a durant svakako ne spada medju njih. ono, pricamo o coveku koji zeli da ga zovu the servant.

Preterujes malo, nije KD bas tolika faca da se sav hejt lige usmeri na njega, i svakako bi se protivnickim igracima jebalo da igraju protiv njega kao da im je "zadnja u zivotu" samo zato sto je promenio klub. Covek cak nije ni glavni dasatm sadasnjeg tima :sleep: 

Posted (edited)

pa gs i nije rame uz rame oklahomi, to je sve medijski hajp. jedino sto bih mozda mogao da prihvatim je ideja da durant ovako istrazuje misljenje javnosti o mogucem prelasku u gs dogodine. trenutno nista nema previse smisla sem 1+1 opcije s oklahomom, ponajvise zbog toga sto su se u ovom plejofu istakli kao pravi contenderi, a sad su jos doveli i oladipa. dace im jos jednu priliku, a onda sve zavisi od toga sta ce ovo jezgro uraditi u sezoni koja dolazi.

@duco, sav hejt bi isao upravo na duranta, on je taj koji ih gura u nedostiznu teritoriju. wade je iz big 3 price izasao nepovredjene reputacije.

Edited by Calavera
Posted

Ja bas mislim suprotno,bas zato sto mu javnost non-stop preispituje karakter,da ce da zavrsi u GSW

Posted

cele sezone (pogotovo posle ovogodisnjeg playoffa) sam bio siguran da ostaje i ocekivao sam da potpise ugovor ako ne prvog onda bar drugog dana. sto se vise odugovlaci sve vise mi se cini da odlazi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...