189- Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 pa zeleo sam da ide u neki normalan tim. a ugovor je odlican za netse svakako
J.R. Cash Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 jr dalas je izduvao svuda sada kada potpišu parsonsa na 120m i vi izbegnete metak ponovo Ne vraca se taj u Dallas, Memphis je jedina nada. I medicinski pregled posle. Ne znam sto vas iznenadjuju Batumovi i Hasanovi ugovori, znalo se da dobijaju max.
theanswer Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 (edited) hasanov me ne iznenađuje a batumov me iznenađuje da je od šarlota dobio ovoliko, realno ne vredi te pare. da su ga neki lejkersi preplatili ili slični razumeo bih, ali zašto je šarlot žrtvovao svu fleksibilnost u kepu zbog njega ne znam. Edited July 1, 2016 by theanswer
Joe D Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 zato sto ce 0 velikih imena zeleti da potpisu za sarlot u bilo kom trenutku
J.R. Cash Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Kako ne vredi te pare, trziste je takvo da ce kljakavi Parsons dobiti max. Timovi poput Hornetsa i Blazersa su osudjeni da preplacuju free agente, jer prva klasa nikad nece potpisati za njih. Ako ostavis prostor ispod kepa neiskoriscen ili pustis svog fa da ode za dz, bacio si asset. Damned if you do, damned if you don't situacija.
theanswer Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 (edited) I Batum je kljakav. A ima mnogo milja iza sebe više od Parsonsa recimo. Jasno je da nikada neki Durent neće odabrati Šarlot u FA, ali Big Al je potpisao pre neku godinu recimo, mogu se dovesti takvi igrači, pogotovo sada kada se ima para. Mnogo mi je 5 godina Batumu po skoro maxu, baš mi je mnogo. Šta će sada da rade, otići će im i Vilijams verovatno Edited July 1, 2016 by theanswer
J.R. Cash Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ma nije mnogo, realno je. I taj max nece biti max sledece godine kad kep skoci sa verovatnih 94 na najmanje 112. Parsons i Batum su isto godiste, ali samo jedan je imao dve operacije na kolenu i prosle godine delovao kao da ima 45 godina.
theanswer Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 (edited) Ma nije mnogo, realno je. I taj max nece biti max sledece godine kad kep skoci sa verovatnih 94 na najmanje 112. Parsons i Batum su isto godiste, ali samo jedan je imao dve operacije na kolenu i prosle godine delovao kao da ima 45 godina. I samo jedan je celo leto svako leto proveo sa reprezentacijom uključujući i ovo :) Nisam ja u fazonu sad kao gle koje pare se bacaju, mora se prihvatiti nova realnost, recimo Derozan Toronto to je to, nema šta. Samo nekako imam problem sa ovim dealom, ne vidim da će Šarlot biti išta bolji nego što je bio prošle sezone a izgubili su fleksibilnost da možda nešto drugo pokušaju. Mada slažem se da je to prokletstvo tih timova damned if you damned if you don't. Ako me razumeš, Toronto je sa Derozanom igrao konf finale, to je već nešto jbg. Vašington sa Bealom ima mogućnost upsidea, Beal je prilično mlad, Dramond u Detroitu da ne pričam, ali ovo.. Nije mi to isti ugao. Edited July 1, 2016 by theanswer
Have_Fun Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Indiana is nearing a deal with free agent center Al Jefferson, league source tells @TheVertical.
Have_Fun Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 (edited) Šta će sada da rade, otići će im i Vilijams verovatno Pretpostavio sam lepo da ce Marvin ove godine odigrati sezonu karijere jer ce juriti veliki ugovor nakon toga pa sam ga pokupio za fantazi i isplatio mi se. Nikada nije odigrao ovako dobro u napadu i u odbrani gde se i nalupao banana. Sad cekam da vidim koga ce da zajebe za novce :D Edited July 1, 2016 by Have_Fun
theanswer Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Pretpostavio sam lepo da ce Marvin ove godine odigrati sezonu karijere jer ce juriti veliki ugovor nakon toga pa sam ga pokupio za fantazi i isplatio mi se. Nikada nije odigrao ovako dobro u napadu i u odbrani gde se i nalupao banana. Sad cekam da vidim koga ce da zajebe za novce :D Minesotu :)
theanswer Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 (edited) Džeferson Indijana 3/30 nisam očekivao da će Indijana njega da juri ali nije loš posao. Biće verovatno sa klupe, možda pomogne za plejof. Jebeš mi sve ako Boban ne dobije neki dobar offer sheet od Mevsa. Edited July 1, 2016 by theanswer
Recommended Posts