Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Mozda.. ali bih radije da mi bude u rosteru nego da mi ne bude.. razneo ih je Tristan u reketu, nakon ofanzivnih skokova su igraci CLE dobijali neverovatan bust u igri.. a i prebio ih je alley oop-ovima.. covek je neverovatan.. mislim da vise lopti uzima u napadu nego u odbrani.. kakav qrac LoveKaze Kerr da je Iggy zeleo da igra.. normalno od takvog igraca, al` ne znam koliko je pametno bilo i za ekipu, da tako povredjen bude na terenu i da imaju igraca manje, a i za njega sto se pogorsavanja povrede tice.. J. R. ne bi se salio sa mnom u ovakvom trenutku kad kazes da ce Warriorsi dobiti, right? :( Jednom si me prevario , rekao si da se CLE odjavio iz ovog finala
ducca Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Cavsi su ozbiljno napaljeni i favoriti su u 7. Ako Iggy ne bude spreman, ili bude rovit, bojim se da nema sta GSW da trazi u nedelju. A Barnes mi je najveci krivac za ove dve tekme, prvo je u 5. omasio nekoliko otvorenih suteva kojima bi se vratili u mec u Q4, a onda i nocas omasio prva mislim 3 suta i u tom periodu je Cleveland i otisao na ranih +13, posle je sve islo svojim tokom. Pocetak 7. tekme bice kljucan, ako GS opet dozvoli Cavsima da se razmahnu i prokurce od samog starta i udju u jurnjavu rezultata tesko da ce se izvuci, evidentno je da su na rezervama energije i zdravlja, emotivno istroseni takodje...
goofs Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Kosmicka nepravda bi bila da posle ovakve sezone GSWa elbidji uzme prsten.
Amos Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 A bila bi pravda da posle ovakvog plejofa GSW osvoji? Sto rece Bill Simmons, jos malo pa ce imati isti broj poraza u sezoni i PO.
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Pa nije bas ni pravda da izbacis najbitnijeg igraca pred najbitniji mec..Pa ni to nije bilo dovoljno te je juce sudjenje bilo kakvo je biloNi CLE nije pokazao bog zna sta, i oni su se brukali u prva 2 meca kao GSW u ova poslednja 2.. i na jednoj i na drugoj strani su pucali blowouti Ovaj plejof je katastrasan.. i sto se sudjenja tice i sto se serija tice.. jedina serija gde su bili neizvesni mecevi je MIA-TOR, na sve strane te jedna ekipa dobije +20/30, pa onda ova druga vrati sa istom razlikom.. pfffff
goofs Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 A sta Klivlend je bio pa puno bolji, rvao se sa mocnim Torontom. Ljudi pola sezone lade jaja i cekaju ovaj PO, a GSW obara rekord po broju pobeda.
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 I ponasanje nekih igraca mi je uzasno.. a kao predstavljaju neku velicinu u ovoj ligiOnoliko kukanja na KZS kako nije dovoljno zasticen, pa onda kukanje da se izvuce iskljucenje drugog igraca, pa juce upiranje prstom u protivnickog da skrene paznju sudijama da ga iskljuce..Mislim, znali smo da je sisa (ne govorim o igrackim vec o ljudskim kvalitetima) al` preterao jeA ovamo ga kao porede sa Jordanom.. jeste bas..
Amos Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nisam pominjao Klivlend, jebes Klivlend, samo mi ta kosmicka nepravda ne ide uz ovakvu igru u PO.
SleeperSleep Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) jbt, u životu nisam navijao za lebrona, a sad ću navijati u finalu. toliko mi idu na qrac žalopojke igrača i navijača gsw. Edited June 17, 2016 by ikar
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) jbt, u životu nisam navijao za lebrona, a sad ću navijati u finalu. toliko mi idu na qrac žalopojke igrača i navijača gsw. to si vec rekao :D a nisam video da su se igraci Warriorsa nesto preterano zalili i urgirali neke stvari preko KZS kao igraci Cavsa.. mozda sam propustio, al` sam uglavnom ispostovao sve KZS nakon meceva Edited June 17, 2016 by Have_Fun
goofs Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nisam pominjao Klivlend, jebes Klivlend, samo mi ta kosmicka nepravda ne ide uz ovakvu igru u PO. Pa ja sam to rekao u kontekstu Klivlenda, i LBJa bas zbog ovoga sto HF pise. Da su u hipotetickoj situaciji Thunderi ili Spursi ti koji uzimaju prsten ne bi bilo nepravde :D
SleeperSleep Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 to si vec rekao :D a nisam video da su se igraci Warriorsa nesto preterano zalili i urgirali neke stvari preko KZS kao igraci Cavsa.. mozda sam propustio, al` sam uglavnom ispostovao sve KZS nakon meceva pa, možda preterujem jer ti toliko kukaš :D
SleeperSleep Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 inače, lebron igra neviđen basket poslednje 2 tekme. čisto da ostane zabeleženo. veliki govnar i daleko najbolji igrač poslednjih 10 godina.
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 i prosle godine je kidao finalei iako su izgubili, verovatno je trebao da uzme MVP priznanjesto se kosmicke pravde tice, da je ima, finale bi igrali POR i OKCi jedni i drugi su odigrali "iznad mogucnosti"jednima je bilo predvidjeno oko 25 pobeda tokom sezone a drugi su iznenadili u plejofu, prilagodili se i big i small ball-u i porazili Spurse i Warriorse u njihovim halama, koje su vazile za neosvojive tvrdjave
189- Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) izgleda da je bio dobra odluka da odem spavati posle 8 minuta igre. u prvih minut i po tri faula curryju, barnesu i greenu. pogotovo je greenov bio nepotreban. tu se vec moglo naslutiti sta ce se desiti. ako lebron i trecu zaredom odigra ovako onda jbg ne moze vise da se zasluzi prsten. ko je kriv gsw i greenu sto su se samoubili. jedina nada za gsw je da lebron nece ovako igrati i u trecoj uzastopnoj. cavsi imaju i srece sto izmedju utakmica ima dva dana pauze pa se mogu regenerisati. Edited June 17, 2016 by 189-
Recommended Posts