Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

dovoljno im je da odigra 5-7 kvalitetnih minuta, da ne mora ezili sa onim rukama da igra.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Well... Fuck..

Mada je dobro prosao

Cini mi se da sam video da je predvidjena pauza 6-8 nedelja

Gadno je izgledalo.. Plasio sam se da su mozda sjebani ligamenti

Mrzim tapatalk -.-

Posted

Ozbiljno su zeznuli GS sa ovom kaznom za Green-a ... sad gostuju protiv napaljenog Klivlenda bez Boguta, Ezili i onaj floper su smesni.

Lebron i Irving su bili odlicni ali realno u reketu nije imao ko da saceka Lebrona + je sve pogadjao spolja

Nadam se pobedi GS-a jos u Klivlendu ... ne mogu da gledam Lebrona kako uzima titulu

Posted

dobro, bogut i nije bio neki faktor u ovoj seriji.

Posted

da, ali je jedno oruzje vise u odbrani ... moze da odvrati Lebrona od cestih ulaza ako zatreba

bio je dobar u jednoj tekmi gde je u prvih par minuta imao 4 bloka cini mi se .... nije to za potcenjivanje

Posted

Bogut je bio uzasan, nije ovo serija za njega. Svaki put kad bi ga uvukli u pik primao bi kos ili faul.

U drugim vestima iz lige:

http://www.nba.com/blazers/news/trail-blazers-announce-changes-television-and-radio-broadcast-talent

Portland Trail Blazers President & CEO Chris McGowan today announced that television play-by-play announcer Mike Barrett; television color analyst Mike Rice; and radio analyst Antonio Harvey will not be on the broadcast team beginning with the upcoming 2016-17 season

:mad:  :(

Posted

ClG3SGpWEAA95VN.jpg

green je spreman da jebe keve veceras

Posted

Poserem im se u pripremu za ovu utakmicu
Psihicki su u qrcu

Posted

Imas na BalkanSportu

YT streamove jure i gase.. postoji na FB neka grupa gde izbace stream pa posle brisu ili posalju nekim korisnicima u inbox link

Jbt, i Iggy rovit.. problem s ledjima.. do jajca..

Posted

-13 trenutno GSW...gubili su i 21 u jednom trenutku...Iggy sa problemom ukocenih ledja, ne deluje dobro...sve nade na splash braci da ce da udju u hot zone u drugom

Posted

3. faul...

jebem ti sve.. uopste nije morao ovo da pokusa..

Posted

Mogao bi Kerr da ih onako, roditeljski isamara u svlacionici, cisto da se priberu malo

Shaun, Barnes i Klay imaju 2/20 iz igre..
Treba da im se objasni da je u pitanju finale

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...