nemoderisani Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 dovoljno im je da odigra 5-7 kvalitetnih minuta, da ne mora ezili sa onim rukama da igra.
Have_Fun Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Dame DOLLA preko Mobb Deep beat-a!!!https://soundcloud.com/damianlillard0/dame-dolla-featuring-vip-shook-ones-freestyleDecko ima karijeru u ovim vodama nakon sto zavrsi s kosarkom :D(zbog imena ofc..) Edited June 15, 2016 by Have_Fun
Have_Fun Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Well... Fuck.. Mada je dobro prosao Cini mi se da sam video da je predvidjena pauza 6-8 nedelja Gadno je izgledalo.. Plasio sam se da su mozda sjebani ligamenti Mrzim tapatalk -.-
mjone Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ozbiljno su zeznuli GS sa ovom kaznom za Green-a ... sad gostuju protiv napaljenog Klivlenda bez Boguta, Ezili i onaj floper su smesni. Lebron i Irving su bili odlicni ali realno u reketu nije imao ko da saceka Lebrona + je sve pogadjao spolja Nadam se pobedi GS-a jos u Klivlendu ... ne mogu da gledam Lebrona kako uzima titulu
mjone Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 da, ali je jedno oruzje vise u odbrani ... moze da odvrati Lebrona od cestih ulaza ako zatreba bio je dobar u jednoj tekmi gde je u prvih par minuta imao 4 bloka cini mi se .... nije to za potcenjivanje
J.R. Cash Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Bogut je bio uzasan, nije ovo serija za njega. Svaki put kad bi ga uvukli u pik primao bi kos ili faul. U drugim vestima iz lige: http://www.nba.com/blazers/news/trail-blazers-announce-changes-television-and-radio-broadcast-talent Portland Trail Blazers President & CEO Chris McGowan today announced that television play-by-play announcer Mike Barrett; television color analyst Mike Rice; and radio analyst Antonio Harvey will not be on the broadcast team beginning with the upcoming 2016-17 season :(
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Poserem im se u pripremu za ovu utakmicuPsihicki su u qrcu
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Imas na BalkanSportuYT streamove jure i gase.. postoji na FB neka grupa gde izbace stream pa posle brisu ili posalju nekim korisnicima u inbox linkJbt, i Iggy rovit.. problem s ledjima.. do jajca..
1n54jd3r Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 -13 trenutno GSW...gubili su i 21 u jednom trenutku...Iggy sa problemom ukocenih ledja, ne deluje dobro...sve nade na splash braci da ce da udju u hot zone u drugom
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 3. faul...jebem ti sve.. uopste nije morao ovo da pokusa..
Have_Fun Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Mogao bi Kerr da ih onako, roditeljski isamara u svlacionici, cisto da se priberu maloShaun, Barnes i Klay imaju 2/20 iz igre..Treba da im se objasni da je u pitanju finale
Recommended Posts