Joe D Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Utakmicu je resio trenutak kad je Curry pogodio nekoliko trojki u trecoj cetvrtini i ovi su do kraja cetvrtine izgledali kao da su izgubili svaku nadu. Dok su trgli, nisu vise nista mogli da urade. Jebiga, da izvine kojot, nikad ova dvojica zajedno nece osvojiti nista. Westbrook je veliki car, ali je glup kao tocilo. Durant sve vise igra kao devojcica sto je stariji. Fali im jos jedan vrhunski igrac za korak dalje. Cavsi nece imati brainfartove kao thunder, ali imaju previse igraca koje ne mogu da sakriju u odbrani za ovakvu ofanzivnu masinu. 4-2 za GSW Edited May 31, 2016 by Joe D
189- Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Od kad je dao™ onu izjavu o Steph-ovoj odbrani (tj smejao se), Westbrook je sutirao 7/21 i pre toga 10/27.. dok ga je na drugoj strani Curry ispreskakao. Da je neki drugi tip u pitanju, unistio bi od zajebavanja Russa na KZS. pa nije se smejao stephovoj odbrani nego o glupom pitanju
Joe D Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 pa nije se smejao stephovoj odbrani nego o glupom pitanju naravno, westbrook je poznat da ima slabu toleranciju na glupave novinare.
theanswer Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Utakmicu je resio trenutak kad je Curry pogodio nekoliko trojki u trecoj cetvrtini i ovi su do kraja cetvrtine izgledali kao da su izgubili svaku nadu. Dok su trgli, nisu vise nista mogli da urade. Jebiga, da izvine kojot, nikad ova dvojica zajedno nece osvojiti nista. Westbrook je veliki car, ali je glup kao tocilo. Durant sve vise igra kao devojcica sto je stariji. Fali im jos jedan vrhunski igrac za korak dalje. Otprilike. Oklahoma je bila egal u tom trenutku a govor tela im je bio kao da gube 20 i u par minuta su bili već na minus 11.
Kanzas siti zez Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 drago mi je sto ga je Westdivljak izduvao. Curry objasnio
Blud Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Meni je gori deo Okc puncha KD. Westbrook je to sto jeste, ogromna energija u telu supermena koja je cesto neusmerena. Definitivno mi je gotivniji lik koji napravi gresku jer je previse nalozen nego igrac koji ima bukvalno sve sto se moze pozeleti ( visina, sut,tehnika, atletika etc) a onda odigra njanjavo.
189- Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 naravno, westbrook je poznat da ima slabu toleranciju na glupave novinare.
theanswer Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Ladno će Blat otići u Evropu ponovo. Memfis potpisao Fizdejla, dugo godina pomoćnik u Majamiju.
nemoderisani Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Meni je gori deo Okc puncha KD. Westbrook je to sto jeste, ogromna energija u telu supermena koja je cesto neusmerena. Definitivno mi je gotivniji lik koji napravi gresku jer je previse nalozen nego igrac koji ima bukvalno sve sto se moze pozeleti ( visina, sut,tehnika, atletika etc) a onda odigra njanjavo. Slažem se potpuno, i ne mogu da shvatim da toliko puta daju Durantu loptu da samo eto tako igra 1 na 1 onako mršav i dug. A kad istrčava iz bloka i prima loptu čovek ne promašuje. I siguran sam da je to njegova krivica, da on voli tako da igra 1 na 1 old school. Potpuno razočarenje.
J.R. Cash Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Zapravo je ove sezone nesto bolji u izolaciji (0.989 poena po posedu) nego kad izlazi iz bloka (0.973).
nemoderisani Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Zapravo je ove sezone nesto bolji u izolaciji (0.989 poena po posedu) nego kad izlazi iz bloka (0.973). Hahaha, ok izvini, ali stvarno je razlika nebitna, a reč je o regularnoj sezoni.
J.R. Cash Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ako posmatras relativno, razlika i nije nebitna. Kod izolacije je u gornjoj petini lige, kod off screena jedva u gornjoj polovini. A slazem se da bi morao da bude mnogo bolji u tom segmentu, ali OKC to radi tako sroro, predvidivo i neprecizno da iz te akcije uglavnom dobiju tezak sut preko ruke (nista bolje nego sto KD moze da iskreira iz izolacije). Seti se napada na minus tri u sestoj utakmici. Blokada je postavljena previsoko pa Durant nije imao prostora da dodje do dobrog suta. Na kraju je ispala trojka iz okreta sa Igoudalom u faci, sanse nije imalo da udje.
Blud Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Mislim da sam bas cesto video na bballbreakdown primere gde Durant zasprinta a Ibaka iskulira i skoro i ne postavi blok.
Recommended Posts