Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

misim da zaista nije vazno de ce potpisati. sa stanovista tzv. legasija i kastinga, a to je jedino vazno u nba, on je istrosen igrac. plafon mu je karijera dirka novickog.

a potpisace jednogodisnji ugovor s tanderom jer je smarac. ja se nadam da ce da ode u depru i cinizam i potpise za gsw al ne verujem.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali kako svaki igrac GSW-a isporuci sta treba bez obzira koliko odigra.
Prva petorka radi posao, HB s klupe, Shaun udje i ubaci ekipu u 5tu brzinu onom kontrom 2+1, Ezeli hvata lopte, Speights imao onu trojku, akcija nacrtana za njega da je zvizne, Barbosa koji je odigrao neka 2min onaj bitan floater sa strane, Varejao koji je igrao manje od Barbose imao one asistencije i onaj krosover i kos isto u bitnom momentu, podigao energiju ekipe.

Posted

Ali kako svaki igrac GSW-a isporuci sta treba bez obzira koliko odigra.

Prva petorka radi posao, HB s klupe, Shaun udje i ubaci ekipu u 5tu brzinu onom kontrom 2+1, Ezeli hvata lopte, Speights imao onu trojku, akcija nacrtana za njega da je zvizne, Barbosa koji je odigrao neka 2min onaj bitan floater sa strane, Varejao koji je igrao manje od Barbose imao one asistencije i onaj krosover i kos isto u bitnom momentu, podigao energiju ekipe.

+1

teško je ne voleti tim gde toliko igrača ima ulogu u važnim utakmicama. lome neke nba tabue.

prvo oni spursi od pre dve godine, sada ovaj golden state, dobro vreme za košarku.

Posted

lome neke nba tabue.

lol

Posted

lol

lol je tvoje smejanje svima koji ovaj tim upoređuju sa bulsima.
Posted

lol je tvoje smejanje

lol

Posted

Lep pocetak dana :)

Bilo je jako dobro finale konferencije, a svi su izgledi da ce i finale biti takvo. Od Klivlenda ne znam sta da ocekujem jer su u prelakoj konferenciji, a imaju prilicno nakrcan roster.

Za razliku od Okc Lebronko ne bi dozvolio da im ispadne 3-1 serija, cak je i sa onako kljakavim Cle uspeo prosle sezone da bude konkurentan u finalu. Nadam se tituli Gsw u 7.

Posted

Fenomenalna serija. I to ne zato što sam u startu bio za pobednika, već sam na kraju uhvatio sebe da mi je žao Oklahome. Donovan je dosta učinio da ih transformiše u šampionski tim. Na kraju nije uspeo, jer gsw ima previše oružja na raspolaganju. Videćemo na šta će to ličiti u narednoj sezoni.

Finale bi trebalo da bude jednako interesantno, ako je moguće i kvalitetnije.

Posted

Kad počinje veliko finale?

Posted

Od kad je dao™ onu izjavu o Steph-ovoj odbrani (tj smejao se), Westbrook je sutirao 7/21 i pre toga 10/27.. dok ga je na drugoj strani Curry ispreskakao.
Da je neki drugi tip u pitanju, unistio bi od zajebavanja Russa na KZS.

Posted

meni se vec povraca od finala. prosto ne mogu da docekam sva prenemaganja superstarova a narocito sudija, koji ce vise vremena da provedu na Instant replay nego na terenu. a propustice da sude neke basic stvari.

game on!

(GSW in 6) 

Posted

Bravo za brata Kivija, Adamsa. Kad ne može on da uzme prsten, dajte onda titulu Ohaju!

Posted

Ouklanđani dovode Adamsa preko leta MMW  :fantom:

Posted

Joj što sam gledao ovo sinoć. Odvratan basket

Posted

Bravo GSW! :Hail:

Tim su za razliku od okc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...