Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

smesno ili ne, ponovo su na -4...gsw prerano poceli da slave

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa da nije neko od dvojca vestbruk/roberson (verovatno vestbruk) mentalno prdnuo iz onog tajmauta na preuzimanju sad bi bilo egal.

Posted

neverovatno idiotski faul Ibake...i mislim da je resio upravo seriju

Posted

neće biti baš da je tim potezom rešena serija ali da je kretenski faul svaka mu čast

Posted

neverovatno idiotski faul Ibake...i mislim da je resio upravo seriju

+1

pa jebote mish!

Posted (edited)

Sto bi rekao jedan cika
"Don't ever underestimate the heart of a champion!!!"

Gde ste sad neverniciiii :)

Bravo GSW! Gotovo je ovo. Imala je OKC sansu da zavrsi seriju, ali taj voz je prosao. 

ovo sad bila malo pomoc prijatelja da bi bila interesantna serija.. glupo da ih izbace sa 4-0

:Hail:
Edited by Have_Fun
Posted

odlicna utakmica.

mnogo mi je zao thundera.

Posted

koje sranje od sporta

Posted

kakav rolerkoster igra oklahome. od najbolje na svetu do пропо. I na kraju пропо

Posted

U zadnje 2 tekme GS dobio 2 četvrtine.

Posted

kao neki film gde sve vreme znaš da će glavni lik da pobedi samo ne znaš kako. takva im je cela sezona. nemam komentar za stepha.

ali durentovo ponašanje, kada ne ide okice mu se smanje, sav je skrušen, deluje preplašeno i sporije, nema da se ohrabri a kamoli druge, i onda mu uđe neka lopta i odmah se dere na sve oko sebe, tapše, idemo radimo. klasičan onaj lik kog mrziš ako treba da ti bude lider. žao mi russa i adamsa, ostatak tima im je odvratan.

Posted

Već viđeno. Imali su dobru igru u odbrani, propustili više prilika da se značajnije odlepe i onda, čim im je popustila disciplina, Golden Stejt ih je zatrpao trojkama. Džaba sva snaga i atletske sposobnosti ako igrači promašuju ono što i rekreativci ubacuju na basketu.

Posted

Donovan je neverovatan gospodin

Kakve intervjue daje na ovim KZS.. mnogo je gotivno slusati coveka koji zna kosarku, a ne trenere koji tuc-muc-blah i olizane fraze koje nauce napamet

Posted

Pa dobro idemo dalje...

želim Tajronu Luu da konačno osvoji titulu i kao trener.

Posted

ali durentovo ponašanje, kada ne ide okice mu se smanje, sav je skrušen, deluje preplašeno i sporije, nema da se ohrabri a kamoli druge, i onda mu uđe neka lopta i odmah se dere na sve oko sebe, tapše, idemo radimo. klasičan onaj lik kog mrziš ako treba da ti bude lider. žao mi russa i adamsa, ostatak tima im je odvratan.

uzasan lik. ovo nocas je bilo verovatno najbeznacajnijih 27 poena u istoriji plejofa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...