Sleepy Floyd Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 ako gsw prodje (a hoce), navijacu za cavse u finalu. svaka cast vecini igraca gsw, potpuni carevi, ali green i curry su mi odvratni sa ovim preteranim slavljem, kreveljenjima i puvakanjima. uvek mi je to beskrajno islo na qrac. Green je takav kakav je, Stephara je ocigledno, iako kaze da ignorise sta drugi igraci pricaju o njemu, ipak malo isfrustriran, pa se pridruzio.
fancy claps Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) ceo dan mi upropastili jebali me usta. i dalje ne verujem. nezahvalni glupi sport za crnce Edited May 29, 2016 by fancy claps
189- Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) koliko je samo gsw bolja ekipa od okc vidi se i u tome sto oni ni ne igraju najbolje sto mogu i ipak su izvukli 3-3 protiv okc koji ne moze bolje. pri tom, njihov najbolji igrac nije ni blizu njegove najbolje forme. ocekivani choke duranta i druzine. btw iguodala je najveci bog u gsw Edited May 29, 2016 by 189-
Venom Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 koliko je samo gsw bolja ekipa od okc vidi se i u tome sto oni ni ne igraju najbolje sto mogu i ipak su izvukli 3-3 protiv okc koji ne moze bolje. pri tom, njihov najbolji igrac nije ni blizu njegove najbolje forme. ocekivani choke duranta i druzine. btw iguodala je najveci bog u gsw i westbrook je tripovao greena samo nekoliko minuta kasnije pa o tome niko ne pise. kerr procitao sta sam ovde napisao pa je dao vise minuta speightsu i barbosi. doduse barbose nije da je nesto uradio. takodje ezeli skoro da i nije igrao, ocekivano. sada ostaje samo nada da ce okc chokeovati. Jel bila nada ili ocekivano?
Joe D Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 golden state je svakako bolji, ali oni ne igraju na maksimumu zato sto ih ovi ogranicavaju, a ne zato sto im je takav horoskop. a nije ni da okc ne moze bolje, durant uglavnom igra kao govno u napadu, sto jeste i konstanta ove sezone, ali svakako da tu ima rezerve. uglavnom, ako sin pravog mvp-ja iz 2014 resi da se pojavi u 7. utakmici, moze okc jos da izvuce ovo. nisu ovi uopste ubedljivi.
189- Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Jel bila nada ili ocekivano? pa ne bih to pisao da nije bilo bar malo ocekivano. ove sezone su valjda 15+ puta prosuli vodjstvo u poslednjoj cetvrtini.
Venom Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 golden state je svakako bolji, ali oni ne igraju na maksimumu zato sto ih ovi ogranicavaju, a ne zato sto im je takav horoskop. a nije ni da okc ne moze bolje, durant uglavnom igra kao govno u napadu, sto jeste i konstanta ove sezone, ali svakako da tu ima rezerve. uglavnom, ako sin pravog mvp-ja iz 2014 resi da se pojavi u 7. utakmici, moze okc jos da izvuce ovo. nisu ovi uopste ubedljivi. Ako uspeju nekako da zaborave na to da su sami zajebali, onda mozda i ima sanse. Ili kako bese Duda rece na jednom tajm autu, mislim da je bilo SP u Turskoj - sta je, usrali ste se? :D Videcemo kako ce ih Donovan spremiti - on ima iskustva u osvajanju i igranju na jednu utakmicu.
Venom Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 pa ne bih to pisao da nije bilo bar malo ocekivano. ove sezone su valjda 15+ puta prosuli vodjstvo u poslednjoj cetvrtini. Mene fascinira kako se zavisno od ishoda uvek pojavi neki drugi Captain Obvious da kaze kako je sve znao i pre nego sto se desilo. Samo se obicno ispostavi da ili to nije bilo bas tako, ili je cutao kad definitivno nije bilo tako.
theanswer Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Ma kakve veze ima rekord sa bilo cim. Dobija gsw ovo upalio ti kontra jinx
Zli Gli Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 :( Jebeni Durant raspadac, mada ni Vestbruk nije bio nista bolji u ova dva meca. Mislim da imaju jos sanse ali postoji mogucnost da se i Kari pojavi a onda bi bilo jako jebeno. 74:131 uz tripl dabl Adamsa.
Blud Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Okc je imao sansu kad je delovalo da rw kupuje ono sto donovan prodaje o timskoj igri i pametnim odlukama. To je delovalo jako lepo dok je sve islo kako treba al cim je postalo stanipani a gsw poceo da ubacuje ono sto je njihov standard, vratili su se starom luzeraju. Okc je previse talentovan da bi moglo u ovakvoj situaciji da se prica o nemanju sanse ( :d ) ali definitivno deluje da su se kvalitetno samoupucali. Nadam se da je ovo kraj ere rw i kd u istoj ekipi, da ce obojica dobiti svoj tim preko leta gde mogu konacno da shvate da su propustili da se naosvajaju titula u proteklih par godina samo i iskljucivo svojom krivicom.
Кристофер Лумумбо Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Okc je imao sansu kad je delovalo da rw kupuje ono sto donovan prodaje o timskoj igri i pametnim odlukama. To je delovalo jako lepo dok je sve islo kako treba al cim je postalo stanipani a gsw poceo da ubacuje ono sto je njihov standard, vratili su se starom luzeraju. Okc je previse talentovan da bi moglo u ovakvoj situaciji da se prica o nemanju sanse ( :D ) ali definitivno deluje da su se kvalitetno samoupucali. Nadam se da je ovo kraj ere rw i kd u istoj ekipi, da ce obojica dobiti svoj tim preko leta gde mogu konacno da shvate da su propustili da se naosvajaju titula u proteklih par godina samo i iskljucivo svojom krivicom. ovo sto si napisao vervoqatno ne bi porslo ni na b92 komentarima. koji luzeraju i kada su mogli da se naosvajaju titula? ako si srednjoskolac onda se izvinjavam, sve je jasno.
Blud Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 ovo sto si napisao vervoqatno ne bi porslo ni na b92 komentarima. koji luzeraju i kada su mogli da se naosvajaju titula? ako si srednjoskolac onda se izvinjavam, sve je jasno. Luzeraj da imaju dva takva superstara i generalno pristojni bench a dobacili do jednog finala za ne znam kolko godina. Na papiru losije ekipe(dalas recimo) su umele da osvoje prsten u medjuvremenu
Recommended Posts