Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Propustih ovo. Nije imao do sada u ovoj meri i da se ovoliko o tome prica. Nije to toliko bitno, hteo sam samo reci da nije ovo sve razlog da se neko njim posebno bavi. Bilo je i gorih mesara.

prica se zato sto je finale konferencije, inace green svakako ima reputaciju igraca koji ne preza od ovakvih stvai. plus se konstantno unosi sudijima u facu, tako da bi i to trebalo da im skrene paznju na njegovo ponasanje na terenu.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Puno stvari treba da se poklopi da bi GSW dobio u Oklahomi. Zanimljivo je kako obe ekipe imaju mentalitet svog pleja/najboljeg igrača. GSW je najjači kada igra loose, opušteno, rasterećeno, kao Curry, a OKC kada agresivno kidiše, kao Russ. A teško će Dubsi da se opuste u onoj atmosferi u Oklahomi.

Green je svakako ključ, posebno u odbrani i skoku. Usrao se onih zvižduka i povika, moraće da pusti muda sad ako misle da pobede.

Durant me razočarao, mislio sam da je veći lider. Pokazuje totalno pičkinske osobine, kad ga ide loži se, glavni je baja, napušava Waitersa, a čim malo ne ide nema ga nigde, odsutni ili uplašeni pogledi i pokreti. Fantastičan igrač ali mu baš treba lider u timu, kao Russ.

moje je mišljenje da je ovo ružno ali je očito u žaru borbe i remplovanju ispod koša. dok je kod greena očito promišljeno i sa željom da povredi protivnika.

Ništa od navedenog nije očito, a koliko sam shvatio mnogima bi bilo podnošljivo to što Green radi da je manje vokalan. Kao Adams bar ćuti. Meni je to nebitno, gotivni su mi i jedan i drugi, potpuni carevi, mada negde sam čuo da su baš njih dvojica izabrani za najprljavije igrače lige od strane igrača. Green ne bi bio ključni igrač GSW da nema to ludilo, hustle i intezitet bez koga ne bi mogao da se poredi sa zverima u reketu. A Adams to više promišljeno radi, kalkulisano, ali jednako prljavo. Ili su nijanse u pitanju. Svakako se pridaje previše pažnje tom kukanju u jednoj prilično čistoj seriji. 

Posted

Sta je sa sudjenjem sunce mu, ovo prvi put cujem, ne dosude faul uopste, pa onda uzmu pregledaju i mogu samo da daju offensive posle svega ('ajmo gledamo svaki play onda). A jelte ovde ne samo obican, nego i flagrant  :isuse: . Covek se gradio, jeste faul, ali nije flagrant. A ista situacija na drugoj strani nije flagrant, katastrofa.

Posted

Bolje da se igra bez sudija, i da igraju na ko trazi - dobije faul. 

Posted

lebron james jones u sestom uzastopnom finalu. svaka im cast. jos samo da su za to vreme imali bar 1 konkurentan tim.

Posted

Dobro, shvatili smo, lik nema pojma,  blamira se zestoko. Da nema lozana sirom sveta nosio bi Miljanu Pavkovicu peskir i vodu; i to u najboljem slucaju.

Posted

sto se macujes sa izmisljenim tezama ?

za takvu akrobaciju ti forum nije potreban

Posted

off:
Nikad nisam kontao sta ljudi imaju protiv Miljana Pavkovica pa ga koriste u ovakvim komentarima  <_<

Posted

sto se macujes sa izmisljenim tezama ?

za takvu akrobaciju ti forum nije potreban

Zato sto smaras neopisivo a prvi put je bilo vec jasno sta si hteo da kazes.

Posted

Teza je da je istok dugo godina mnogo slabiji od zapada, ovo gore je cinjenica koja to delimicno dokazuje

Ako imas neki argument koji to osporava izvoli ...

Posted

Teza je da je istok dugo godina mnogo slabiji od zapada, ovo gore je cinjenica koja to delimicno dokazuje

hvala ti sto si nam otvorio oci

Posted

Zato sto smaras neopisivo a prvi put je bilo vec jasno sta si hteo da kazes.

Jel imas nesto korisno da kazes ili ces uzalud da trosis strane na topiku ?

Neku cinjenicu koju sam prevideo i koja govori da npr. to sto mi Lebron nije simpatican utice na moj sud njegovih uspeha ?

Posted

Teza je da LBJ nije vredan fame koju ima i da je prenaduvan superstar koji jos dominira preslabim istokom. Potpuno ista diskusija se vodila u ovo vreme prosle godine samo se ne secam da li si ucestvovao. Deluje mi da si u tripu da je na tebi da to dokazujes dok se svi ne slozimo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...