SleeperSleep Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ok, ja sam pogresno razumeo. sorry. moje je mišljenje da je ovo ružno ali je očito u žaru borbe i remplovanju ispod koša. dok je kod greena očito promišljeno i sa željom da povredi protivnika.
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Mozda.. Mada.. Slazem se s onim sto je Joe napisap pre par dana, da je Adams "prljav" igrac u smislu da pravi te kontakte, igra tvrdo, cuti i trpi pa nervira protivnike Al' meni se cini da on ni malo nije naivan i da ume i te kako da zada podmukao udarac pa se pravi da je slucajno itd Ok, i to treba znati.. Za Greena sam vec pisao da je opak igrac ali zestoka budala u glavi Danas je dobio novu tehnicku, sad je na samo 2 od kazne I h8 f*ckin' Tapatalk >.
goofs Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ovo vise nije za zajebanciju jbt https://vine.co/v/i9TjvelIruH Je l mu sviran faul ovde?
MiddleClass Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Evo pogledah snimak na sk3. Losa prva cetvrtina za OKC i samo -4. Grin pohapsio sve u odbrani... Sto pogadja Tompson i kako igra Bogut... urnisu ih u reketu... +8 za GSW na poluvrijeme. +4 kraj trece. Klinika doktora Grina na obe strane parketa... Bravo GSW! Gotovo je ovo. Imala je OKC sansu da zavrsi seriju, ali taj voz je prosao. See you on monday.
Venom Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 To treba da bude opravdanje? I h8 f*ckin' Tapatalk >. Adams u ekipi ima znacajnu ali ipak sporednu ulogu. Odbrana, postavljanje bloka, skok u odbrani i napadu, tu mora da bude aktivan. Ako mu neki prcvoljak od pleja stoji na putu da odradi svoj posao u ekipi i to tako sto ga drzi, ima tri opcije: da ga pusti da mu celu utakmicu visi na grbaci, da place kod sudija, ili da mu prakticno objasni koje su konsekvence. Vec smo apsolvirali kakav je tip Adams. Prilicno sam siguran da je Livingston do kraja bolje pripazio na to sta moze i s kim.
djuras Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Gde sam to koristio za opravdanje? O.o Pa ja sam medju prvima napisao da treba da bude kaznjen za ono, pa su neki rekli da ne noze zbog ovoga ili onoga i kako ja to zamisljam da bude kaznjen kad su sudije presudile 'vako ili 'nako Samo sam pitao sta mislite o ovome jer se vodi rasprava na nekim forumima a ovde je proslo nezapazeno I h8 f*ckin' Tapatalk >. green je, nakon sto su mu oprostili onaj udarac u muda, odmah u sledecoj tekmi uleteo klizeci kanteru a sledecu tekmu ovaj high kick apsolutno vise nema smisla
Malvo Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Ali svaka mu cast kako je digao papak, rekao bi covek da ne bi mogao da napravi prost prav ugao, a on mu do glave dobacio.
Joe D Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 da, moze da izvodi svakakve kung-fu pokrete, ali nekako nema dovoljno koordinacije da zna da su usmereni u muda ili u glavu protivnika.
189- Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 green je, nakon sto su mu oprostili onaj udarac u muda, odmah u sledecoj tekmi uleteo klizeci kanteru a sledecu tekmu ovaj high kick apsolutno vise nema smisla i westbrook je tripovao greena samo nekoliko minuta kasnije pa o tome niko ne pise. kerr procitao sta sam ovde napisao pa je dao vise minuta speightsu i barbosi. doduse barbose nije da je nesto uradio. takodje ezeli skoro da i nije igrao, ocekivano. sada ostaje samo nada da ce okc chokeovati.
theanswer Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 kerr je bogami skoro potpuno odustao od malih petorki
mjone Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Nema sanse GS u Oklahomi ... i ovu tekmu Oklahoma nije odigrala toliko lose, bas sam iznenadjen njihovom odbranom, GS trci 15-20 sekundi u napadu, blokovi i cuda i retko kada Oklahomi pukne odbrana. Jedino da uzasno choukuju ali mi ni to ne deluje mnogo verovatno (gledajuci ih protiv SA)
J.R. Cash Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) Gde sam to koristio za opravdanje? O.o Pa ja sam medju prvima napisao da treba da bude kaznjen za ono, pa su neki rekli da ne noze zbog ovoga ili onoga i kako ja to zamisljam da bude kaznjen kad su sudije presudile 'vako ili 'nako Samo sam pitao sta mislite o ovome jer se vodi rasprava na nekim forumima a ovde je proslo nezapazeno I h8 f*ckin' Tapatalk >. Mnogo si bre osetljiv na svako neslaganje. Da neko ovde hoce da te tovari to bi radio onomad kad si se prosipao o sudijama i bacanjima. Opusti se malo. ok, ja sam pogresno razumeo. sorry. moje je mišljenje da je ovo ružno ali je očito u žaru borbe i remplovanju ispod koša. dok je kod greena očito promišljeno i sa željom da povredi protivnika. Hiljadu puta je gori i opasniji ovaj Adamsov lakat od Greenovih moronskih kickova. Stvarno se previse paznje posvecuje ovim stvarima u seriji koja nije ni blizu da bude prljava. Edited May 27, 2016 by J.R. Cash
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Mnogo si bre osetljiv na svako neslaganje. Ma nisam uopste imao nameru da onaj post izgleda kao da sam te prozvao ili kritikovao jer si mi ti odgovorio na ono o (ne)kaznjavanju Greena. Stvarno mi to nije bila namera. Sorry Razumeo sam tvoje argumente i skroz su na mestu, jer nisam imao glediste i iz tog ugla koje si izneo. Samo je ispalo da sam "lakat" Adamsa koristio da operem Green-a, a nije to bio slucaj, pa sam zato spomenuo da sam i sam rekao da je mozda trebao da bude kaznjen iako se neki (mnogi i van foruma) ne slazu s tim, sto je ok jer ima i zasto da misle tako (kao sto si ti objasnio)
Venom Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 hoces reci da on nema vec tu reputaciju? coveku prolazi sve i svasta cele sezone, mislim da jordan nije bio toliko zasticen od sudija i lige. potpuno bizarno. Propustih ovo. Nije imao do sada u ovoj meri i da se ovoliko o tome prica. Nije to toliko bitno, hteo sam samo reci da nije ovo sve razlog da se neko njim posebno bavi. Bilo je i gorih mesara.
Djuro Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) Kerr je smesan. cela strategija mu se svodi na "nadam se da ce nas da sere, a protivnika nece". Edited May 27, 2016 by Djuro
Recommended Posts