J.R. Cash Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 neverovatno koliko malo samopouzdanja ima ekipa koja brani titulu i koja je imala 73-9. okc je favorit u sestoj, bez dileme. +1 Ne deluje da je Golden State povratio samopuzdanje u ovoj utakmici. Verujem da je blizi jos jedan blowout nego brejk u 6. tekmi. Ako Warriorsi izvuku ovo, to bi bila najveca stvar koju su napravili.
djuras Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ovo vise nije za zajebanciju jbt https://vine.co/v/i9TjvelIruH
SleeperSleep Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 nije nikad ni bilo. dečko je odvratan, mislim da odvratnijeg igrača trenutno u ligi nema. ogadio mi je ekipu koju gotivim 20 godina.
SleeperSleep Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ni neće. ugaziće ih u šestoj. i sinoć su bili prilično opušteni na kraju. znaju šta rade, za razliku od debila koji su se totalno pogubili. razočarao me kerr, da ovako ispusti kontrolu u odsudnom trenutku - ekipa je brutalno nedisciplinovana za ovaj nivo košarke.
djuras Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 OKC ne treba, ali neko bi morao da se pozabavi ovim ispadima
Venom Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Pozabavice se on sam s tim kad navuce reputaciju prljavog igraca, pa ga sudije budu pomno pratile i svaku sumnjivu situaciju svirale protiv njega. Niko iz vrha se nece baviti direktno time, osim pojasnjenja pravila itsl. Sve ce ici svojim ustaljenim tokom.
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 A kakva su vam misljenja o Adamsovom laktu po Livingstonovoj faci? I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Joe D Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Pozabavice se on sam s tim kad navuce reputaciju prljavog igraca, pa ga sudije budu pomno pratile i svaku sumnjivu situaciju svirale protiv njega. Niko iz vrha se nece baviti direktno time, osim pojasnjenja pravila itsl. Sve ce ici svojim ustaljenim tokom. hoces reci da on nema vec tu reputaciju? coveku prolazi sve i svasta cele sezone, mislim da jordan nije bio toliko zasticen od sudija i lige. potpuno bizarno.
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 https://streamable.com/26c0 I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Venom Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 https://streamable.com/26c0 I h8 f*ckin' Tapatalk >. Sta radi leva ruka Livingstona?
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 To treba da bude opravdanje? I h8 f*ckin' Tapatalk >.
SleeperSleep Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Sta radi leva ruka Livingstona? dobro, nije baš da ga je za jaja uhvatio. adams je tvrd igrač, na ivici prljavog, bije ali i njega biju, ali barem ćuti i nema potrebu da kenja svakog trenutka kad otvori usta.
SleeperSleep Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) To treba da bude opravdanje? I h8 f*ckin' Tapatalk >. nije i ne treba. smešno je, međutim, da ti to primećuješ, budući da si ovu situaciju iskoristio kao opravdanje za greenovo iživljavanje :) Edited May 27, 2016 by ikar
Have_Fun Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Gde sam to koristio za opravdanje? O.o Pa ja sam medju prvima napisao da treba da bude kaznjen za ono, pa su neki rekli da ne noze zbog ovoga ili onoga i kako ja to zamisljam da bude kaznjen kad su sudije presudile 'vako ili 'nako Samo sam pitao sta mislite o ovome jer se vodi rasprava na nekim forumima a ovde je proslo nezapazeno I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Recommended Posts