Have_Fun Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 zašto smaraš toliko sa faulovima? hekovali su i ovi robersona, to si isto zaboravio. jeste bilo par situacija ali brate to je kriterijum u plejofu manje više. zato sto je glupo da jednima otezavas igru bez potrebe
Deco Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 zato sto je glupo da jednima otezavas igru bez potrebe Da su baš hteli da ih potkopaju valjda bi im suspendovali trećeg najboljeg igrača u timu kad su imali priliku?
nemoderisani Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 ali koji je adams ćale. na one strane terena ubija. ne vidim kako gsw može da se vrati u seriju, curry očigledno nema onu brzinu. Sent from my DG800 using Tapatalk
Have_Fun Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) @Decosudeci po igri, tako bi im pomogli :D Edited May 25, 2016 by Have_Fun
Joe D Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Da su baš hteli da ih potkopaju valjda bi im suspendovali trećeg najboljeg igrača u timu kad su imali priliku? mislis, kad su morali po svim pravilima?
Deco Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 mislis, kad su morali po svim pravilima? Slažem se 100%, samo se ne uklapa u narativ. Valjda bi u jasnoj situaciji suspendovali čoveka za nešto zašta je tu suspenziju zaslužio da im je cilj da zeznu GSW...
J.R. Cash Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 ne vidim kako gsw može da se vrati u seriju, curry očigledno nema onu brzinu. Sent from my DG800 using Tapatalk Jedna tekma doma cuda cini. Cenim da ce Warriorsi relativno lako dobiti sledecu i da ce se serija lomiti u sestoj. Samo sto ce tad morati da odigraju svoju najbolju utakmicu u ove dve godine, ali bi i u nju usli sa vise samopouzdanja.
J.R. Cash Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Slažem se 100%, samo se ne uklapa u narativ. Valjda bi u jasnoj situaciji suspendovali čoveka za nešto zašta je tu suspenziju zaslužio da im je cilj da zeznu GSW... Nije bas toliko jasna situacija. I objasnjenje promene u flagrant 2 je nemusto.
J.R. Cash Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Uhvatili su ritam. Jos da vidimo kako ce da reaguju na sledecu seriju Thundera.
Deco Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Nije bas toliko jasna situacija. I objasnjenje promene u flagrant 2 je nemusto. Izvinjavam se, nisam razjasnio kako je trebalo. Ja lično apsoluno nemam dilemu da je u pitanju krajnje nameran udarac (što bi se reklo bez lopte), i mislim da za takve stvari mora da sledi nekakva obavezna suspenzija. Moguće je da ima ljudi koji su drugačije protumačili incident.
J.R. Cash Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Izvinjavam se, nisam razjasnio kako je trebalo. Ja lično apsoluno nemam dilemu da je u pitanju krajnje nameran udarac (što bi se reklo bez lopte), i mislim da za takve stvari mora da sledi nekakva obavezna suspenzija. Moguće je da ima ljudi koji su drugačije protumačili incident. Slazem se da je namerno, iz frustracije. Dzukacki, ali ne mislim da zasluzuje suspenziju. Sta je sve Steph promasio u ove dve utakmice.
theanswer Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 možda je trebao donovan ranije da ubaci adamsa ja bih ubacio i kantera još, jednog staviš na igija drugog na grina pa nek te pobede oni, bar za ovu sekvencu dok se kd odmara
Recommended Posts