Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

zašto smaraš toliko sa faulovima? hekovali su i ovi robersona, to si isto zaboravio. jeste bilo par situacija ali brate to je kriterijum u plejofu manje više.

zato sto je glupo da jednima otezavas igru bez potrebe

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zato sto je glupo da jednima otezavas igru bez potrebe

Da su baš hteli da ih potkopaju valjda bi im suspendovali trećeg najboljeg igrača u timu kad su imali priliku?

Posted

ali koji je adams ćale. na one strane terena ubija. ne vidim kako gsw može da se vrati u seriju, curry očigledno nema onu brzinu.

Sent from my DG800 using Tapatalk

Posted (edited)

@Deco

sudeci po igri, tako bi im pomogli :D

Edited by Have_Fun
Posted

Da su baš hteli da ih potkopaju valjda bi im suspendovali trećeg najboljeg igrača u timu kad su imali priliku?

mislis, kad su morali po svim pravilima?

Posted

mislis, kad su morali po svim pravilima?

Slažem se 100%, samo se ne uklapa u narativ. Valjda bi u jasnoj situaciji suspendovali čoveka za nešto zašta je tu suspenziju zaslužio da im je cilj da zeznu GSW...

Posted

ne vidim kako gsw može da se vrati u seriju, curry očigledno nema onu brzinu.

Sent from my DG800 using Tapatalk

Jedna tekma doma cuda cini. Cenim da ce Warriorsi relativno lako dobiti sledecu i da ce se serija lomiti u sestoj. Samo sto ce tad morati da odigraju svoju najbolju utakmicu u ove dve godine, ali bi i u nju usli sa vise samopouzdanja.

Posted

Slažem se 100%, samo se ne uklapa u narativ. Valjda bi u jasnoj situaciji suspendovali čoveka za nešto zašta je tu suspenziju zaslužio da im je cilj da zeznu GSW...

Nije bas toliko jasna situacija. I objasnjenje promene u flagrant 2 je nemusto.

Posted

dobar tajm donovana

Posted

Odlican. Golden State propustio sansu.

Posted

Nije da im je pomogao, da vidimo posle ovog.

Posted

Uhvatili su ritam. Jos da vidimo kako ce da reaguju na sledecu seriju Thundera.

Posted

Nije bas toliko jasna situacija. I objasnjenje promene u flagrant 2 je nemusto.

Izvinjavam se, nisam razjasnio kako je trebalo. Ja lično apsoluno nemam dilemu da je u pitanju krajnje nameran udarac (što bi se reklo bez lopte), i mislim da za takve stvari mora da sledi nekakva obavezna suspenzija. Moguće je da ima ljudi koji su drugačije protumačili incident.

Posted

Izvinjavam se, nisam razjasnio kako je trebalo. Ja lično apsoluno nemam dilemu da je u pitanju krajnje nameran udarac (što bi se reklo bez lopte), i mislim da za takve stvari mora da sledi nekakva obavezna suspenzija. Moguće je da ima ljudi koji su drugačije protumačili incident.

Slazem se da je namerno, iz frustracije. Dzukacki, ali ne mislim da zasluzuje suspenziju.

Sta je sve Steph promasio u ove dve utakmice.

Posted

možda je trebao donovan ranije da ubaci adamsa

ja bih ubacio i kantera još, jednog staviš na igija drugog na grina pa nek te pobede oni, bar za ovu sekvencu dok se kd odmara

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...