Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

San Antonio bas kadar da usere u poslednje vreme, svako je promasio po bacanje, LMA lagane suteve ne pogadja, defanzivni skok ne bi pokupili da im zivot zavisi i jos sudije useru na obe strane, Naravno da ovi ne mogu toliko izmasiti.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja bas ispizdeo na sudjenje u samoj zavrsnici, prvo faul sviran Greenu koji se sapleo na Adamsovu isturenu nogu, a posle cekanje sa sviranjem faula na Wbrooku za 2+1.

Al vidim da ste ovde slabo zapenili na sudije, pa to ocigledno ipak nije bilo toliko flagrantno koliko se meni cinilo. Verovatno sam malo subjektivan posto navijam da SAS prodje.

Odlicna serija u svakom slucaju. Da moram da se kladim u ovom trenutku, verovatno bih ipak rekao 4:3 za San Antonio.

Posted

U kom to svetu Kawhi nije clutch, pa resio je gomilu utakmica ove sezone. 

Klupa SA je posustala, kada West Mills Manu i Diaw ne nakupe jedva 10tak pts svi zajedno , to nije SA koji je tittle contender.

Posted

Ako prodje okc taman da i gsw kao i klivlend ima laksi trenig u finalu konferencije.

Posted

Ako prodje okc taman da i gsw kao i klivlend ima laksi trenig u finalu konferencije.

+ 100

Posted

Kakva bezvezna odluka sudija na kraju, ali svejedno svaka cast Thunderu i Westbrooku :).

Posted (edited)

kad je vestbruk bio na klupi oklahoma je stigla san antonio.

ali da pustis onoliko ofanzvnih skokova..adams i turcin su bili odlicni.oldric promasivao ciste suteve.sudija na kraju pustio prednost

Edited by bradilko
Posted

Ja bas ispizdeo na sudjenje u samoj zavrsnici, prvo faul sviran Greenu koji se sapleo na Adamsovu isturenu nogu, a posle cekanje sa sviranjem faula na Wbrooku za 2+1.

Al vidim da ste ovde slabo zapenili na sudije, pa to ocigledno ipak nije bilo toliko flagrantno koliko se meni cinilo. Verovatno sam malo subjektivan posto navijam da SAS prodje.

Odlicna serija u svakom slucaju. Da moram da se kladim u ovom trenutku, verovatno bih ipak rekao 4:3 za San Antonio.

Ja generalno se trudim da ne pizdim na sudjenje, cesto se to izjednaci, mada pri kraju je delovalo da sve sumnjivo ide na OKC, kao da se igralo tamo (mozda sam i malo pristrasan, ne znam). Ali to sto kazes, nije ono presudilo, imao je SA barem jedno 5-6 onako finih sansi da prelomi utakmicu i sami su krivi. Napad bas ocaj, najvise Aldridge, da ne poverujes kakve 2 utakmice je odigrao i sad sve gori i gori iz utakmice u utakmicu. Takodje ponekad mi malo deluju pogubljenu u napadu bez ritma, a o odbrani da ne kometarisem. Ovi im pokupise sve zivo. Ono bas lici na onu seriju iz '12, kad su od 2-0 otisli na 2-4. Trenutno 4 preslikane utakmice manje vise i izgubili su 3.

Posted

GSW moze da navija da spursi prodju u finale konferencije, OKC ima vece sanse da ih ugrozi.

Posted

Kad je Djurent bio na parketu na kraju meca, Oklahoma zamalo nije izgubila.

Posted

U kom to svetu Kawhi nije clutch, pa resio je gomilu utakmica ove sezone. 

Klupa SA je posustala, kada West Mills Manu i Diaw ne nakupe jedva 10tak pts svi zajedno , to nije SA koji je tittle contender.

U prosloj utakmici je u zadnjoj cetvrtini dao 0 poena ... a i u ovoj ne videh da je uzimao suteve u zadnjim minutima, sezona i plejof su razlicite stvari.

Meni se cini da spursima fali i energija ... mnogo mi energicniji i motivisaniji deluju Thunderi.

Mnogo volim Ginibolija kao igraca ali deluje mnogo jadno u odbrani, Waiters ga prodje kao da ne postoji

Bice odlicno finale zapada !!

Posted

Kad je Djurent bio na parketu na kraju meca, Oklahoma zamalo nije izgubila.

+1

kanter i adams odlicni zajedno. obojica imali vise minuta nego ibaka. izgleda da je to recept za pobedu. 

jos uvek mislim da sas moze da preokrene, ali mozda gledamo poslednje utakmice duncana u karijeri...

Posted

da se ovakve greške dešavaju kod nas u poslednjim sekundama sudije bi davno bile gepekovane. neshvatljivo je da sudije koje često pretpostavljaju razne faulove sada ne vide ovaj faul na vestbruku. ono za grina aj možda i nije bilo moguće videti. ali ovo drugo je smešno.

adams i kanter zajedno su im nerešiva enigma, tačno im fali još jedan koristan visoki da se pojavi. gde je nestao midrange dankana i dijaoa? kurac će deni grin ponovo da ima ovakvu utakmicu. čini se da je kraj ako lma i lenard ne odigraju neku strašnu utakmicu za dva dana. krivo mi je ako se dankan ovako povuče, dok se smeće od brajanta koje je poslednju normalnu utakmicu odigralo pre 4god povlačilo u kardašijan style realiti šou

Posted

da se ovakve greške dešavaju kod nas u poslednjim sekundama sudije bi davno bile gepekovane. neshvatljivo je da sudije koje često pretpostavljaju razne faulove sada ne vide ovaj faul na vestbruku. ono za grina aj možda i nije bilo moguće videti. ali ovo drugo je smešno.

adams i kanter zajedno su im nerešiva enigma, tačno im fali još jedan koristan visoki da se pojavi. gde je nestao midrange dankana i dijaoa? kurac će deni grin ponovo da ima ovakvu utakmicu. čini se da je kraj ako lma i lenard ne odigraju neku strašnu utakmicu za dva dana. krivo mi je ako se dankan ovako povuče, dok se smeće od brajanta koje je poslednju normalnu utakmicu odigralo pre 4god povlačilo u kardašijan style realiti šou

a sto ti je zao, nije kao da su ispali od sakatog memfisa u prvoj rundi? naopako bi bilo da se dankan povlacio uz onakav cirkus kao kobi.

Posted

a sto bi se za dankana organizovao cirkus? kog normalnog fana kosarke je ikad bilo briga za tima dankana?

uzasno dosadan igrac, za koga mare samo strucnjaci s raznih pppova i realgmova.

kako je pobedjivao tako se i povlaci, neprimetno, za sebe. nikog nije briga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...