Venom Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 bog! uprava mu je pojela godine debilnim odlukama, a on stalno u plejofu briljira. jos uvek mislim da ce sas da prodje dalje. jinx jinx
SleeperSleep Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 gledao sam do kraj trece i onda sam morao na spavanje (zato nisam nizasta danas). prvo, utakmica je bila odlicna. drugo, bolid je opet bio bizarno neefikasan (5/18, uz nekoliko kamikaza zabadanja sa lomljenjem table na polaganju) ali se ipak trudio da pokoju doda, a u trecoj je i njemu konacno doslo (verujem samo privremeno) iz dupeta u glavu ko mora najvise suteva da uzme u timu. trece, san antonio, sa svim svojim visokim igracima nema resenje za adamsa jer je decko kombinacija pameti i snage. peto, bolid ich ne igra odbranu. bila je jedna mocna sekvenca kad je parker 3 puta zaredom prakticno neometan poentirao, pa je izasao i onda u sledecem napadu mills sam kao duh na trojci, srecom promasio. sesto, bice mnogo uzbudljivo do kraja, leonard mora da igra kao lud, inace ce ih okc pretrcati.
Grandilof Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) A videcemo ko ce popustiti, tacno da mora Leonard da igra kao lud, obicno se igra SA poklapa kako on igra. KD kralj, mada iz OKC su odigrali i ostali bas dobro, Waiters je bas pogadjao sinoc, Adams odlican, cak je i Foye pogodio 2-3 bitna suta u 4/4. Ja cu sanjati za sve ove sezone def skok SA, nekako mi se cini kad god je bitno oni nesto zaseru tu, ono kad je KD promasio bacanje pa trojka odma, bas sam popizdeo. Uglavnom bas dobra utakmica bila, barem nesto dobro u playoffu da se gleda, steta sto samo oni crkavaju u medjusobnom. Edited May 9, 2016 by Grandilof
Tinman Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 The Kings fetched Joerger and his family in a private jet for a Sunday visit in Northern California, and Joerger and Kings vice president of basketball operations Vlade Divac spent considerable time discussing a partnership, league sources said. The framework of a contract has been moving into place over the weekend, taking the shape of a three-year deal in the neighborhood of $4 million a year, league sources said. Divac met with Joerger and shared ideas on how they would work together to try to make the franchise a playoff team again. Sacramento has gone through multiple head coaches and front-office executives in recent years, struggling to find stability in the organization. For the Kings, Joerger represents the opportunity to hire a proven, winning head coach who has distinguished himself in both the regular season and playoffs. The Kings showed their seriousness in Joerger by using a private jet Saturday to gather him in Tennessee and then get his wife and children in Nebraska, bringing them together to Sacramento, league sources said.
Venom Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 To sa Westbrookom se nece promeniti dok ne ode u penziju. Ni on, ni njegovi kriticari. Tako da ce ciklicno da se menja red pljuvacine i red cutanja, jer covek ocigledno nije preterano bistar, ali ume tako da spoji par utakmica da ucutka kriticare i tako u krug.
189- Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 ja sam gledao samo poslednju cetvrtinu i prekoret i russ je igrao i vise nego dobro. nije silio nego da durantu loptu svaki put. osim toga standardna pozrtvovanost gde je spasio nekoliko lopti i presudio utakmicu sa tim potezima.
theanswer Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 pa pogledajte prvu četvrtinu opet i vidite što vestbruk ne može da igra drugačije. pogledajte kako završavaju njegovi pasovi iz pnr. on jednostavno nije pnr igrač i to je to. on je to što jeste i ćao zdravo.
djuras Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 cini mi se da je neko bas na ovoj temi pisao o uspesnosti pnr-a na nivou cele lige prvo mesto ras-adams, drugo kd-ibaka...pa tek onda svi ostali
Zli Gli Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Pa on nije, kako to Ameri valjda kazu, "pass-first" plejmejker, nego klasican divljak basketas koji koristi svoje atletske sposobnosti maksimalno, s tim sto je mnogo bolji kao strelac nego asistent. E sad, ume cesto da zabaguje u glavi i onda je ceo tim u banani, nevezano za to kako ce odigrati Durant.
Have_Fun Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Lowry se nakon onog dobrog meca izgleda ponovo vratio u svoj playoff modeCurry igra, poceo je kao izmena.. ne ide mu bas sut ali dobro izgleda na terenu, lepo se kreceBlazersi vodili dvocifreno lagano, a onda za 1:50 primili 10-0 seriju pa su Warriorsi smanjili na -3iskljucise Livingstona... a videlo se da su ga faulirali po glavi..edit: sad POR pravi seriju i ide razlika na 13 :D Edited May 10, 2016 by Have_Fun
Malvo Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Opet Portland ispusta dobijenu, cak je i Stef morao da se aktivira. Imali +3 u poslednjem minutu, Barns pogodio trojku, jos su mogli i da puknu da je Kari pogodio sut za pobedu. Kari zvekno 15 poena u OT, Lilard se usro ko grlica. Edited May 10, 2016 by Malvo
Have_Fun Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Kakav BOG kosarkr je Curry!!! I da izreklamiram KODI, savrsena aplikacija za gledanje tekmi preko moba! I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Recommended Posts