Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

najgori igrac na terenu, samo je ovo mogao da ubaci :D sramotno je odigrao utakmicu, neverovanto koliko se usrao.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opet za malo TOR da se vrati u mec :S

U produzetku serija od 8-0 za Heat, nakon koje Toronto odgovara sa 4-0 za -4 na 27sec do kraja..
U sledecem posedu mali Richardson pogadja 1/2 bacanja za +5 na 15sec.
Vala pogadja za -3 a onda Heat gubi loptu pri izvodjenju ispod kosa na 9.7s do kraja.. i na usporenom snimku zaista se vidi da je od Wade-a lopta otisla, ali ga je Carroll drzao.. sudije daju loptu Raptorsima (btw Deng je brljavio u izvodjenju i tokom regularnog dela kad su ovi ispustili prednost)
Tako da ponovo imamo dramu i napad TOR! 10sec i -3
DeRozan dribla sebi u nogu, Wade mu krade loptu i istrcava kontru za kraj.. dobija i faul usput

Lowry opet ne postoji na mecu... osim one trojke

Posted

lowry sramotan, ne sme da pogleda kos.

wade majstor, fei prska.

Posted

Gameplan GSW-a, da Portland izadje na teren i skine gace i da se odradi ta formalnost, trenutno ne ide po planu.

Posted (edited)

Speights je najjaci igrac :D
Ne postoji sut koji nece uzeti 

Sad ponovo brljavi na terenu kao i u prvom mecu, mogao bi malo na klupu

Blazersi odlicni za 3, McCollum unistava

..i Aminu ofc

Edited by Have_Fun
Posted

Trenutne postave

Lillard, McCollum, Crabbe, Harkless, Aminu

Livingston, Clark, Klay, Barnes, Green

Pronadji centra :D

Posted

Kakav mec
+17 za POR

pa sledecih 8 min, Blazersi 0/9 iz igre i 3TO, GSW vraca na -3 i onda u sledeca 2 napada, Aminu i Lillard pogadjaju po trojku za +9 i sad Dame sutira 2 bacanja da vrati dvocifrenu prednost

Posted

Kako sutira Portland, sifonjer da bace usao bi!

Posted

Citam i mislim dobio je Portland kad ono rezultat laganica za gsw. Pustili ove da se loze 3/4 da mogu da dobiju pa nakantali :lolol:

Posted

Lowry ispizdeo na sebe i ostao sam u hali do 12:30am da sutira

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted (edited)

Sto je najgore, ono sto sam ja gledao nisu toiko uzasni i teski sutevi. Malo mi ipak cudno da se neko toliko sroza u playoffu, i to sad vec konstantno (voleo sam da pogledam Toronto poslednje 2 sezone u regularnom delu, to je bukvalno drugi igrac). Neki pominju da ga lakat muci i sto je propustao utakmice na kraju sezone, gde su mu vadili i vodu iz istog, mada on kaze da to nije problem nego samo mentalno...

Edited by Grandilof
Posted

Kao da je alergican na plejof

I prosle sezone je bio ocajan u seriji vs WAS

evo sta je rekao posle ovog meca

Following the overtime defeat, Lowry told The Toronto Star's Bruce Arthur:

"I passed up a lot of shots ... I passed up a ton of shots. The poor shooting, I think that’s what it did to me tonight."

and proceeded to get some shots up/practice in -- all by himself -- in a deathly quiet, empty Air Canada Centre through 1 AM EST

“I’m going to hang out here for a little bit and just be in the gym, try to get back to just enjoying it, being in the gym, and having fun . . . I shoot the ball well when I’m by myself, but I’m by myself . . . it’s weird . . . I have (been through slumps like this), but not at this time, and that’s what sucks. Playoffs, all eyes are on you. So it sucks that I’m playing this bad when all eyes are on me, because I know I’m way better than this. So I’ve got to pick this s--- up.”
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...