cvrlle Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Timi, kakav si? ja nikakav. sutra sve nanovo. ostaju mi u ekipi samo mustafi i lahm sa po 7pts (bar je tako pisalo dok sajt nije ljosnuo).
Timmi Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) leva kapiten, mislim da ti je to dovoljno. jos costa i coman iz bayerna da su nesto radili. ja sam imao tog mustafija i na kraju ubacio umjesto njega bellerina, kao bolji izbor za ovo kolo. inace mi mi je odbrana uzas, a svi su imali dobre protivnike. Edited September 29, 2015 by Timmi
cvrlle Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 leva kapiten. Mislim da ti je to dovoljno. oooo, itekako!
adasevic Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Kome nije Lewa kapiten, taj se sutra uzda u Sisu© Taj sam :( Aj pogodite protiv koga igra ubibobi :( Tolaa me uvek zreba u svoju grupu, a u prvom kolu mi naleti obavezno onaj ko skupi najvise poena u klasiku pa se skroz smorim... Mislimbda je i moca stalni clan nase grupe samo cetvrtog rotiramo :)
nick1986 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ne znam koji sam se moj prijavljivao kad svaki put izgubim tonu zivaca na njihov retardirani sajt. Sad opet ne moze da se pristupi. Sto ga ne ukinu kad vec nece ozbiljo da se posvete ovome.
zoki Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 OUR APOLOGIESIt seems Fantasy Football is more popular than ever before. We know you hate to wait but please try again in a few minutes. Scoring starts on Matchday 2 to give everyone a chance to submit a team and start on a level playing field. Gle čuda
Moća Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Suki kapiten da li ga menjati Slinom s' obzirom kako Real igra pod koobarom. Satov iz Zenita je jedini uradio nesto pored Sukija a ostali za zaborav.
San Epifanio Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 meni radi Tim je tu, ali umesto nase lige, prebacuje me u Stajersku ligu koju ne vodi Tolaa, vec izvesna Tatjana Sobol (pin league 8025909) :D
Recommended Posts