September 29, 20159 yr Pod uslovom da proradi sajt Sta je ovo? Odem tamo ,kad ono neki tim Burek E Levandovski mi cap. to ne moram da menjam a i malo je glupo sto moze da se menja kapetan uopste. Na klupi mi i Rajkovic i neka rezerva Malmea od 3 milke,mislim da sam se tu malo preracunao,no mora se platiti danak neiskustvu. Kad smo kod toga,jel moze WC da se odradi?
September 29, 20159 yr Takodje, bio je kradja za 4.5 ali jbg... Nema veze, makar costa+lewa rade poso Je l' ti Leva ©?
September 29, 20159 yr napadaci mi se ne isticu. Ajmo Suki! Ali zato sredina, Shatov, Feghouli i Costa, lepo gura
September 29, 20159 yr napadaci mi se ne isticu. Ajmo Suki! Ali zato sredina, Shatov, Feghouli i Costa, lepo gura To Suki, kapitenu moj
September 29, 20159 yr Meni odbrana katastrofa ali Shatov,Feghouli,Kosta,Sances i Lewa odvaljuju :misko: steta sto ne mogu da vidim svoj tim i kako stojimo i manje -vise sve sto me interesuje
September 29, 20159 yr Meni odbrana katastrofa ali Shatov,Feghouli,Kosta,Sances i Lewa odvaljuju :misko: steta sto ne mogu da vidim svoj tim i kako stojimo i manje -vise sve sto me interesuje Oh da tu je i Suki