Moća Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Danas će se razgoropadi Lewa kad može slina 4 komada može i on 5!
ubibobi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Cuti Moco jezik pregrizo,plasi me ta cinjenica iako nisam siguran 100% da ga Tola ima
*edited by mod Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Danas će se razgoropadi Lewa kad može slina 4 komada može i on 5! Ja imam obojicu, a Maminjo igrao 7+ na kladzi. jedno da mu Muller ne pokrade slavu...
pantelia Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Tolo'o, jel ti rece da hoces rezultate proslog kola? Ja imam 77
John Coltrane Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 D.Costa, Neymar, Miler....niz nema kraja
*edited by mod Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Balta i Godin leteli napolje sa po dva boda a u igru usli opskurni Alberman i KuMS uz Lewu, Dzuybu, Mertersackera, Rakitica i Lombaertsa bi trebalo da bude dovoljno. Jedino me jebe sto sam morao Asmira da ostavim u timu pa mi je gosa Julio Cesar sa dva boda :/ Edited December 9, 2015 by *edited by mod
Timmi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 D.Costa, Neymar, Miler....niz nema kraja ako je costa daglas, to se znalo ima 2-3 dana. nije putovao u zagreb.
ubibobi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ajde Tolo javljaj ko' ti je u igri,a obecao sam da cu te obradovati kad saznas ko je meni preostao...Masuaku,Ribalka,Florenci i Belerin a sta kazes .....
Pokojni Ruxin Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Izgleda da će ozil da izjednači ronaldov učinak tek u drugom :(
Recommended Posts