Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champppions League Fantasy 2015/16

Featured Replies

Mota, Maxwel i Siqura ne igraju pa sam morao brzinski da reagujem i odradim 3 izmene. Jbg Ronaldo se morao vratiti, preveliki je rizik da ga danas ne kapitenujem.

Startujem sa -8 :(

• Replies 675
  • Views 34.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih.

Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.

-4 mi bilo moranje, a kontao biće mnogo da produbljem taj minus pa nisam uspeo uklopiti ronalda

Rip moj tim :(

Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih.

Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.

Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao

Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao

Benzema odradjuje posao...

Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte

Mogao bi i hames nešto uraditi...

:isuse:

Edited by Ruxin

Pa ja sam na ovo u potpunosti zaboravio. Bice smeha

Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte

povlacim rec  :ziga:

Mislim da sam napravio grešku

Ko nema Ronalda nek se besi.

Nemaš pojma moćo, sve je to deo taktike :fantom:

Ko nema Ronalda nek se besi.

E moj Moco. U igri mi je Luizao i jos trojica su na klupi. A sutra svoju sansu nestrpljivo ceka Ziru ©.

Tj. ko nema Slinu za ©.

Jednom i ja nesto pametno da uradim. Prebacih kapitensku traku Ronaldu, par minuta pre pocetka.