Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Ovaj... Napravila sam sranje i nisam sacuvala tabelu pre ovog kola. Moracete svi da mi napisete koliko ste poena imali u proslom.
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Riskept za hamesa - igrao 65 min, nije učestvovao ni u jednom od 6 golova, izašao Ali makar nema ljubavnika kao moćin kapiten Edited December 8, 2015 by Ruxin
*edited by mod Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Riskept za hamesa - igrao 65 min, nije učestvovao ni u jednom od 6 golova, izašao Ali makar nema ljubavnika kao moćin kapiten Ljubavnik ga ocigledno drzi u kondiciji :D
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) ^Promenio radi tačnosti Rispekt za luiza, to je ta neka avangarda Edited December 8, 2015 by Ruxin
Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Promenio radi tačnosti Rispekt za luiza, to je ta neka avangarda Ma lazem, da Bobi malo proslavi unapred, mozda izbaksuzira, vidis da izgleda i Benzema ima ljubavnika.
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ma lazem, da Bobi malo proslavi unapred, mozda izbaksuzira, vidis da izgleda i Benzema ima ljubavnika. Da,a ja bi se primio na to vidim odvalila si sa odbranom ,tu smo negde sa poenima, imam 76 i jos cetvoricu za koje ces se smejati kad saznas ko su...ne gine mi kidanje sa Mocom za 1/18 Proslo kolo sam imao ravno 90 pts.dovoljno za uverljivu pobedu :misko:
Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Ma kod mene od ovih preostalih ocekujem da igraju mozda dvojica. Ostali su obezbedili prva mesta u grupi i ne vidim neki razlog da uopste igraju i rizikuju povrede.
crtamOrasi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ko nema Ronalda nek se besi. Tj. ko nema Slinu za ©. Ovde Niti mi je kapitan, niti ga imam. U guzvi sam cili dan i kada je bilo vreme za stelovanje tima samo isprebacivao ove sto trebaju da igraju danas i toeto, nisam stigao ni da pogledam ko s kim igra, niti mi palo na pamet. Tako se ponasamo mi koji smo vec obezbedili prolaz
Moća Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ostao mi Nacho na klupi i njegovih 6 poena Sad sta raditi? Da li vrsiti izmene i zameniti Musleru i De brujnea koji imali tri ili ih ostaviti i pustiti da Nacho udje umesto Auriera? Ronaldo i jos dvojica doneli 48 sutra ima jos 8 igraca.
Tolaa Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Pusti to,kakva si sa poenima? 69. Ubacili sastojke poena igračima. Kakav sajt! A to sto mi na manual izmenama pisu igraci koje uopste nemam u timu, to je tek genijalnost. :0.6:
ubibobi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Danas ocekujem kaznu od Huawei Lewe zbog neukazanog poverenja...
Recommended Posts