*edited by mod Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Mota, Maxwel i Siqura ne igraju pa sam morao brzinski da reagujem i odradim 3 izmene. Jbg Ronaldo se morao vratiti, preveliki je rizik da ga danas ne kapitenujem. Startujem sa -8 :(
Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih. Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 -4 mi bilo moranje, a kontao biće mnogo da produbljem taj minus pa nisam uspeo uklopiti ronalda Rip moj tim :(
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih. Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina. Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao
*edited by mod Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao Benzema odradjuje posao...
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Mogao bi i hames nešto uraditi... Edited December 8, 2015 by Ruxin
San Epifanio Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Pa ja sam na ovo u potpunosti zaboravio. Bice smeha
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte povlacim rec :ziga:
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nemaš pojma moćo, sve je to deo taktike
San Epifanio Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ko nema Ronalda nek se besi. E moj Moco. U igri mi je Luizao i jos trojica su na klupi. A sutra svoju sansu nestrpljivo ceka Ziru ©.
Miljenko Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Jednom i ja nesto pametno da uradim. Prebacih kapitensku traku Ronaldu, par minuta pre pocetka.
Recommended Posts