Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2015/16

Recommended Posts

Posted

Mota, Maxwel i Siqura ne igraju pa sam morao brzinski da reagujem i odradim 3 izmene. Jbg Ronaldo se morao vratiti, preveliki je rizik da ga danas ne kapitenujem.

Startujem sa -8 :(

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

110

• ubibobi

64

• Pokojni Ruxin

57

• *edited by mod

53

Posted

Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih.

Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.

Posted

-4 mi bilo moranje, a kontao biće mnogo da produbljem taj minus pa nisam uspeo uklopiti ronalda

Rip moj tim :(

Posted

Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih.

Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.

Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao

Posted

Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao

Benzema odradjuje posao...

Posted

Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte

Posted (edited)

Mogao bi i hames nešto uraditi...

:isuse:

Edited by Ruxin
Posted

Pa ja sam na ovo u potpunosti zaboravio. Bice smeha

Posted

Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte

povlacim rec  :ziga:

Posted

Mislim da sam napravio grešku

Posted

Nemaš pojma moćo, sve je to deo taktike :fantom:

Posted

Ko nema Ronalda nek se besi.

E moj Moco. U igri mi je Luizao i jos trojica su na klupi. A sutra svoju sansu nestrpljivo ceka Ziru ©.

Posted

Jednom i ja nesto pametno da uradim. Prebacih kapitensku traku Ronaldu, par minuta pre pocetka.