December 8, 20159 yr Mota, Maxwel i Siqura ne igraju pa sam morao brzinski da reagujem i odradim 3 izmene. Jbg Ronaldo se morao vratiti, preveliki je rizik da ga danas ne kapitenujem. Startujem sa -8 :(
December 8, 20159 yr Author Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih. Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina.
December 8, 20159 yr -4 mi bilo moranje, a kontao biće mnogo da produbljem taj minus pa nisam uspeo uklopiti ronalda Rip moj tim :(
December 8, 20159 yr Kod mene -10. I jedan kom su stavili da je povredjen u medjuvremenu, a tek sam sad videla, pa ne zamenih. Koga imas veceras, Bobi? Kod mene Casilla, Luiz, Marquinhos, Nacho, Eliseu i Kristina. Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao
December 8, 20159 yr Otisao u -12 a igraju mi KristinaSisa ©,Benzema,Grizman,Snajder,Eliseu,Danilo i Muslera...za sutra ostali nebitni likovi,nisam bas pametno odigrao,ako Sisa zakaze- cao Benzema odradjuje posao...
December 8, 20159 yr Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte
December 8, 20159 yr Obzirom da sam ga uveo umesto zdravog i pravog Lewe trebace mu jos jedno upisivanje...a samo iz respekta prema Sisi mu nisam dao kapitensku iako znam da je zeljan lopte povlacim rec :ziga:
December 8, 20159 yr Ko nema Ronalda nek se besi. E moj Moco. U igri mi je Luizao i jos trojica su na klupi. A sutra svoju sansu nestrpljivo ceka Ziru ©.
December 8, 20159 yr Jednom i ja nesto pametno da uradim. Prebacih kapitensku traku Ronaldu, par minuta pre pocetka.