John Coltrane Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 @ ruxin A kako mi da znamo da je to uopste tvoj tim?
Kanzas siti zez Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Kaznase izgleda 72:72 jeste. A ja sam igrao sa 8 igraca <_<
ducca Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Posle proslog kola kad sam izgubio 3 razlike, matematika kaze da sam sad losiji za 2. Pozdrav do septembra.
John Coltrane Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 jeste. A ja sam igrao sa 8 igraca <_< Ziv nisam dok Tola ne obradi rezove. Pre ovog kola smo Fei, ti i ja imali po 3 boda.
Tolaa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Stici cu to da uradim najverovatnije tek sutra uvece. Ako ne mozes da cekas toliko, racunaljku u ruke. Fei je kukao da mu izmene nisu prihvacene.
John Coltrane Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ako mi je racunaljka tacna Solokovic je oprao Feia 20 razlike, sto znaci da moram tuci Sokolovica i nadati se Feievoj pobedi vs. Kanzasa. Mogli smo napraviti razigravanje treceplasiranih timova
*edited by mod Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Rux, eno ti mail i šifra na pp, namesti mi fpl. Koliko imas? :)
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Jel' zna neko sta se desava povodom toga sto je nama fantazerima sledece kolo poslednje u grupnoj fazi,dok ce se tada realno igrati dvomeci osmine finala ? Vidim da je u grupama planirano da se igra 6 kola ali krenulo se od drugog kola pa...nisam pazio na casu
Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Zna. Nama su sesto kolo prve utakmice 1/18 finala. Opet nisam ubacila rezultate. Bice... Ne stizem kad se setim, a kad imam vremena, ne setim se.
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ok. videh na pocetku topika da je revans polufinala nase finale,malo je zeznuto zbog onih transfera...znaci u iducem kolu imamo divljakusu na raspolaganju
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Tolo vidim da ce pobednik naseg duela izbeci da ga Moca jednim uzasnim sledom okolnosti (a opet tako realnim) ugrozi u borbi za 1/18...to je dovoljno cinjenica za jedan ozbiljan pristup mecu..hiperbaricna komora,teretana-steroidi,visinske pripreme...
Tolaa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 U ovom kolu igram protiv tebe? A danas se raspistoljila s minusem...
ubibobi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nemas brige i ja sam,imam brdo povredjenih i nebitnih likova
Recommended Posts