Jump to content

Champppions League Fantasy 2015/16

Featured Replies

Ja uradio pet izmena bez divlje :isuse: za sta je cuvam pojma nemam.

Ladno sam dobio prošlo kolo a nisam stigao za deadline :0.6:  Možda bolje da ne diram ništa do kraja :lol:

Edited by zoki

On 24. 11. 2015. at 17:50, Tolaa said:

Unela sam rezultate proslog kola: http://www.haxball.gr/group/view/18587

Moco, koga imas?

Sada u 6 Shatova i Cicarita ti?

Ja isto iskorsiot WC iako ga tradicionalno cuvam za zadnje kolo. Shatov, Dzyuba i Lombaerts se drze. Ali Chicha nista da uradi :(

• Author
  On 24. 11. 2015. at 17:59, Moća said:

Sada u 6 Shatova i Cicarita ti?

Shatova, golmana Valensije, Cancela i Feghoulija. :isuse: Od 20:45 Lewa©, Layun, Ellabdelaoui, Andre Andre, Aboubakar i Rakitic.

Ubi se od hvaljena Hulka i napokon ga dovedem i on kita lastina :isuse:

On 24. 11. 2015. at 17:04, Kanzas siti zez said:

opet sam zaboravio na CL fantasy :isuse:

Koga imas u timu? :whistle:

Makar sam uspeo da ubacim džubu, ali tek sad kapiram da sam otprilike napravio golem fejl što nisam ubacio lewu umesto suareza ovo kolo.
S obzirom da sam 2 minuta pred fajront ukapirao da imam prazno mesto u špicu i čitavih 1 u banci nije ni moglo mnogo bolje. :(

Edited by Ruxin

On 24. 11. 2015. at 18:24, John Coltrane said:

Koga imas u timu? :whistle:

Shatov vec zabio, pored njega Feighouli vec odigrao tekmu. Suki kapiten, Di Maria, Douglas Costa... Tesko cu skupiti 11 igraca

Ne znam ni sam zasto izbacih Andre i Danila iz veznog reda, ali dobro je da jesam. Andre na klupi Danilo ni na klupi.

EDIT: Ciji su Pokusni Kunici?

Edited by *edited by mod

U ovom kolu protiv Prolupa. Odigrana divlja karta i veceras nastupaju: Begovic, Maxi Pereira, Rafinha, Bellerin, Andre Gomes, Andre Andre, Robben, Giroud © i Suarez.

Edited by San Epifanio

On 24. 11. 2015. at 18:55, *edited by mod said:

Ne znam ni sam zasto izbacih Andre i Danila iz veznog reda, ali dobro je da jesam. Andre na klupi Danilo ni na klupi.

EDIT: Ciji su Pokusni Kunici?

Gylfi

Dobro je da sam stigao zumu da ubacim  :dry:

tactical masterstroke

Edited by Ruxin

+1