dig_chohano Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Da bih se vratio prvo moram da odem.
dig_chohano Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Vratih se malopre. Bilo je do jaja. Do jaja. Samo je daleko u četiri pičke lepe materine. Hvala svima na savetima, a posebno iDemo/Gojko&Stojko, Lonely Planet i ostali kurci bedekeri govna da jedu.
iDemo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Vrlo dobro... . . . . . . Znamo da je daleko... :)
aram Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 heh, pre neki dan pitah de si, dosadno pratiti raspad fc prtzn bez tebe :)
noskich Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) Ajd sad ja vas lokalce da pitam - koje je suburb najzanimljiviji za videti? Koji vam je najbolji za život (imajući u vidu value for money faktor)? Povoljno (3 sobe do 450, 2 sobe do 350), a ne predaleko i sa dobrim prevozom su dva pojasa, Auburn-Homebush (pre je bilo i Strathfield i Ashfield, ali poskupelo) na zapadu i Arncliffe-Kogarah na jugu. Sever i istok ne stoje u istoj recenici sa value for money, cast izuzecima. Najzanimljivije je diskutabilno. Watsons Bay, Rose Bay i Double Bay za setnju pred zalazak sunca. Duze setnje vec pomenuto Bondi do Coogee i Spit Jn do Manly. Indijska hrana u Harris Park, korejska u Strathfield, kineska u Hurstville, italijanska u Leichhardt, ima svaka kuhinja svoje predgradje, ali ko hoce sve po malo onda je najbolji Newtown koji je takodje jako dobar za vegetarijance. Za vegetarijance i vijetnamsku kuhinju Cabramatta. Ja sam misljenja da se ono sto se naziva `highlights` u Sidneju moze obici za dva i po dana, ko se dobro organizuje/ima vodica, i dva su dosta (CBD i oko njega jedan dan, drugi dan plaze i parkovi). E sad, za neturiste ima dosta sitnih stvari za videti koje nisu nikakav highlight, ali su dobre za nastanjene. Recimo Lane Cove national park, nista narocito, ali izgleda kao da je dzungla, a jako je blizu centra i obicno je vrlo slabo posecen. Ima takvih primera dosta. Kod Spit bridge iznajmljuju kajake, dosta povoljno. Leti nije lose otici u Wet and Wild - vodeni park u Blacktown, skupo za jednu posetu, ali su sezonske ulaznice ista cena kao jedan ulaz, samo treba kupiti pre sezone. Mozda bi bio interesantan Flemington market. Subotom u hali prodaju svakakvo voce i povrce, a isped ima buvljak sa polovnim stvarima. Edited December 2, 2015 by noskich
noskich Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) proveri po bankama (CBA, STG, NAB, ANZ), ja nesto ne verujem al' moguce da je i to slucaj. Commonwealth Westpac + St George Kasno sad, ali najbolja varijanta u Sidneju je http://www.kvbkunlun.com/en/ . Nacekas se pola sata-sat, ali nema boljeg kursa. Ako otvoris nalog pa narucis online onda ne moras da cekas. Edited December 2, 2015 by noskich
Indy Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ajd sad ja vas lokalce da pitam - koje je suburb najzanimljiviji za videti? Koji vam je najbolji za život (imajući u vidu value for money faktor)? (Sa zakasnjenjem) Newtown (za videti). Mada nisam lokalac.
beta Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 sledeceg vikenda planiram sa nekim drustvom da kolima krenem od adelaida duz great ocean roada do 12 apostola. posto tamo nikada nisam bila, potrebni saveti I sugestije sta usput videti, gde obavezno stati itd. na raspolaganju su nam samo dva dana jer neki u ponedeljak rade.
Razzmatazz Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Vratih se malopre. Bilo je do jaja. Do jaja. Samo je daleko u četiri pičke lepe materine. Hvala svima na savetima, a posebno iDemo/Gojko&Stojko, Lonely Planet i ostali kurci bedekeri govna da jedu. Slike na sunce, prdonjo. Otišao jednom u Australiju i više neće da priča sa nama.
dig_chohano Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Slike na sunce, prdonjo. Otišao jednom u Australiju i više neće da priča sa nama. Lenj sam. Mrzi me. Praštaj. Ni na Fjesbuk ih nisam metno, a zna se da ako nisi metno na Fjesbuk nije se ni desilo.
dig_chohano Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Šta ua, sigurno svaka slika koju sam umesio već postoji na Guglu.
Marcus Wulffings Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 brate, napravi topik na fotografiji pa istovari sve... sve što možeš
Recommended Posts