Jump to content
IGNORED

US Open 2015

renne

Recommended Posts

Posted

...

I još jednom da napomenem da je Manarino odigrao dva seta na nivou egzibicionog meča.

...

+1

Kako je igrao čovek, lelee... :o al tačno nije naštimovan (fizički) da igra na 3 dobijena jbg...

sent...using...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Max Morlock

201

• Timmy

96

• 189-

68

• duda

53

Top Posters In This Topic

Posted

Da li samo meni prenosi sa turnira opasno idu na ganglije, i tu ne mislim samo na lokalne ES retarde? Odabir meceva (malopre gledasmo deset minuta Perove zajebancije u poslednjem gemu dok Svitolina i Makarova igraju na krv i noz), pa onaj idiotski cuceci bol boj kadar kog ima u svakom mecu, pa ona opcija gde sa strane kao idu tri prenosa pored glavnog, kao da se ista osim celendza i vidi na njima, i na sve to dodju Banjac i onaj kome je sve neverovatno i atipicno, kao da je komentatorsku skolu kod Viska doktorirao. Jos koliko godina ES ima prava na USO?

Posted

Djoković dosta loš,vodi ali tu nema nikakve šampionske igre,kola brzo mogu da se okrenu na drugu stranu.

Posted

Dobi drugi set gotovo je ovo ali izgleda da mu smetaju uslovi na terenu.

Posted

Ubice ga Sepi ko zeca. A i bolje sad da pukne, nego da se blamira posle sa boljim igracima.

Posted

Ma, neće. Dobiće Novak ovo. Ali....Opet mu smeta vrućina, nema živosti u njegovoj igri i nema napada. Ceo meč igra defanzivno i čeka da protivnik pogreši.

Posted (edited)

Ma bre :D  reagujem na ono da je Novak dosta los i da ce brzo da kola krenu nizbrdo. Igra covek koliko treba, a i valja mu da se malo pomuci

Edited by Timmy
Posted

Pa dobro. Ne igra svoju najbolju igru ali opet ni u jednom trenutku nije postojala opasnost da kao bude nesto ugrozen.

Posted

Cibulkova i Busard se takmice u nesimpaticnosti

Posted (edited)

Fonjini gubio 2:0 u setovima protiv Rafe, sad ima brejk prednosti u petom setu. Zanima me na koji način će se samoubiti?

Edit : evo odmah ribrejk :)

Edited by KennyDalglish
Posted

...ali i brejka Fabia again... :o

sent...using...