Jump to content

US Open 2015

Featured Replies

nema spavanja. pratim susenje terena 17, trka dva cistaca je mnogo zanimljivija od ovogodisnje sezone F1, a i kvota na MC moze da se promeni u svakom momentu

edit: cuje se da pada kisa ponovo, dva bolida su usla u box

Kfamkhp.png

Edited by banecare1

Rusedski je dole na terenu, kaže sad ovog trenutka počelo da pljušti opet.

Šmokljani američki, ni krov nemaju. Dođe mi da im ukinemo nezavisnost.

sutra u 22.

Ok onda, do sutra, same place, same time [emoji14]

sent...using...

sutra u 22.

Erm... Na Skaju sad rekoše da su organizatori sigurni da kiša staje za pola sata, igrači izlaze za sat, i da će ceo meč biti odigran večeras. Bez garancija dakako, ali nema ni pomena ikakvog pomeranja za sutra.

Према извештајима у Бруклину киша не пада и да се очекује да стане и на теренима у скорије време. Колико видим на Тајмс скверу нема кише.

Erm... Na Skaju sad rekoše da su organizatori sigurni da kiša staje za pola sata, igrači izlaze za sat, i da će ceo meč biti odigran večeras. Bez garancija dakako, ali nema ni pomena ikakvog pomeranja za sutra.

tako je prenos zavrsio eurosport. mats se pozdravio sa gledaocima a komentator najavio pocetak programa za taj termin.

mada, na netu stvarno vidim da nigde ne pise, vec se i dalje ceka prestanak kise.

Изгледа да је киша стала на терену и да ће ускоро сушилице.

Ja ne mogu više. Oni neka reketaju, posle nekoliko košarki, Dobrog dela River Boca, mora da se malo i spava.

Poslao tapatalk

Изашле сушилице, ваљда неће опет да почне.

Сунце у Њујорку, тако да можемо очекивати почетак за неких 30 минута.

Evo ih... dakle igra se sad

sent...using...

Zagrevaju se.

Federer započinje asom :o

sent...using...

spreman sam da povracam zbog publike