Timmi Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 pa srebotnik je bila prva dubl igracica svijeta. znam da je osvojila wimbledon u zenskom dublu i u miksu par gs.
iDemo Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Je@iga, ne zivim u Sloveniji pa sam prvi put cuo za nju kad je sa Zimonjicem osvojila Aus open mix. (sad gledam, 2011te)...
Timmy Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Sta je ovo sa forumom, kao da se ne igra finale Grand slema sa dva najbolja igraca na svetu :)
Mil@n Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Meni lično frka, gledati naravno neću ni u snu. Zdravlje comes first.
Max Morlock Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Svi se uzentali, pa kao gledaju basket i pokušavaju da ne misle na neminovno ;) sent...using...
General Ripper Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Rodja leti kao leptir i ubada kao osa,dosta izlazi na mrežu i to razvaljuje a za baksuz ovaj naš ni pasing ni lob ne moše da pogodi crno mu se piše. Odoh ja da stavim kou paru na švajcarskog penzionera.
mlatko Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Prvi, onaj drugi je dupli.. Edited September 13, 2015 by mlatko
mlatko Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Prvi set ce uzeti pa ce Nole da se olaksa.. I ispolira linije na terenu
Max Morlock Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Izbušitiće Nola ko švajcarski sir Mocarela :D sent...using...
Max Morlock Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Obrnutim redosledom ima više smisla... a i Nolo tempira formu za Roland Garros sent...using...
Timmy Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ovaj mec ima vecu tezinu nego sto je samo grand slam finale. Donosi i mnogo na vecnoj listi osvajaca GS titula. Ako Roger danas dobije odlazi na 18, cak 9 vise od Novaka i mislim da su sanse da ga Novak stigne jaaako male, da ne kazem da ni nema sansi za tako nesto... Ali ako Novak dobije, prilazi na 7 razlike sto ipak deluje dostizno. Siguran sam da su i njih dvojica o tome razmisljaju i da im dodatno nije svejedno... Ja ziv nisam, ali gledacu naravno. Psihicki se priprema za moguci poraz, ali verujem da ce Novak laganije nego sto iko misli. Cak cu da se dodatno kladim na Novaka (na pocetku sam se kladio da osvaja)
Recommended Posts