Max Morlock Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) Da... neko ozbiljniji bi ih obojicu odrao za sat ipo max... sent...using... Edited September 9, 2015 by Max Morlock
Muwan Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Tri izgubljena gema u trećem Bilo bi najpravednije kada bi nekako obojica mogli da izgube.
wall Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kakva igra na mreži. Svaki izlazak je siguran poen... Za protivnika.
Muwan Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ja ne razumem zašto je on i dalje na terenu. Časnom predajom ne bi umanjio ovu blamažu ali bi makar ispoštovao svoje navijače.
Ros Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Barem Jelena uživa uz Plazma keks. Otima detetu od usta
tsva Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 retern i pasing shot ne postoje ja ne znam sta se s njim desava
Muwan Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Svakoj agoniji mora doći kraj, najzad. Ovo je možda i najveća bruka i sramota koju je ikada priredio svojim navijačima, i to u onolikoj konkurenciji blamiranja po terenima širom sveta. Koji će mu to u životu, to samo on zna.
Max Morlock Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) Počisti ga na kraju... nego... Kako sad otići na posao... :o sent...using... Edited September 9, 2015 by Max Morlock
aram Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Tri izgubljena gema u trećem plus svasta nesto... neke sramote, pemzije i to que? jel sam ja jos bunovan pa mi ne radi irony detector ili sta?
Muwan Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pročitao sam na PPP da je odigrao WTA meč, bez riterna, bez PS, da bi bilo koji ozbiljan teniser počistio sa terena i njega i onog drugog cirkuzanta i prevaru od igrača, pa rekoh sebi kud svi Turci tu i mali Mujo...
Max Morlock Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Nemoj da si na kraj srca, znaš li ti koliko je zajebano u 5 ujutru pratiti dvojicu koji se natječu ko će bolje da se samoubije
koksy Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ako Čila i bude pokušavao da se samoubije, mislim da mu ovoga puta to neće usopeti. zajebaće ga Nolo, i to baš žestoko.
Timmy Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 aj se kladimo u klopu u intergalactic dineru da ce biti gusto? Pristajem i ja :)
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Sa toobom vise niko nece da se kladi. Meni si duzan 50 evra a pravis se tosha, da ne pricam o ostsloma kojima dugujes.
Recommended Posts