Timmi Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 do kad je to trajalo, sunce ti... pazite novakov zreb do finala, vjerovatno je tsonga najtezi protivnik s kojim moze da se sastane.
Timmy Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 A šampion? Zao mi Rafe, jbga. A i mogao se popravljati h2h u 1/4 finalu.
Kanzas siti zez Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Cilic, uz Bernarda Tomica, je igrac ciji stil igre najvise odgovara Novaku. Ne vidim nacin na koji moze da ga dobije. Jedini ko moze da mu pripreti do finala je Feliciano Lopez. Njemu zna cesto da dodje dana protiv jacih igraca kada mu je nemoguce uzeti brejk pa onda odlucuju taj-brejkovi
Arkadija Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Odgledala sam u reprizi 5. set izneđu Fonjinjija i Nadala. Šta reći nego U tom setu sam videla lepših poena i poteza, nego u sva tri Đokovićeva meča zajedno.
Zli Gli Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Fabio je mnogo jeben igrac jad je u elementu. Za sad je to samo par puta godisnje, i to uglavnom protiv Nadala :D
189- Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 zasto je odlicno? jel mislite da bi mogao izbaciti novaka?
Mil@n Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 zasto je odlicno? jel mislite da bi mogao izbaciti novaka? Pre on nego Fonjini.
189- Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 pa dajte ljudi, nema sanse da bi ovaj nadal izbacio novaka. gledao sam malo hajlajtse, mnogo se lose krece nadal, fh mu je los, vise u sred terena nego blizu linije, totalno je bez samopouzdanja. novak bi morao odigrati najgori mec u poslednje 2-3 godine da bi ga nadal dobio. sa druge strane fognini je jedan od onih koji kada imaju dan mogu bilo koga posteno da namuce. ne bi me cudilo da izgubi sada od lopeza. mada ni spanac ne briljira, jedva je dobio fisha i to pre svega zato sto je fish statirao pola petog seta zbog grceva i umora. ne pamtim laksi novakov zreb od ovoga. sve stare musterije. tsonga, cilic, lopez, fognini
Time Crisis Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 zasto je odlicno? jel mislite da bi mogao izbaciti novaka? Nadal obično igra sve bolje kako turnir odmiče, ne verujem da bi pobedio Novaka, ali opet nije isključeno pošto ni Novak trenutno nije u top formi, a u tom meču bi bio favorit - Nadal s druge strane ne bi imao šta da izgubi (ova sezona mu je već najgora u poslednjih 10 godina) i sigurno bi igrao 110%.
urkozamanje Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Verujem da bi nadalov pristup mecu sa novakom bio drugaciji, a verovatno bi bio i dodatno motivisan.
Mil@n Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) 189, rekoh pre Nadal nego Fonjini... Ne da ga Nadal dobija sigurno Jasno je da je Nole izraziti favorit protiv obojice trenutno, ali potencijalno je Nadal teža prepreka, to je sve. Edited September 5, 2015 by Mil@n
Recommended Posts