Strahan Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 propali su cetvoromesecni pregovori izmedju mkhtaryana i bvb oko produzenja ugovora, izjavio je watzke veceras. arsenal, celzi ili utd se pominju kao sledeci klub
ArleKino Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 propali su cetvoromesecni pregovori izmedju mkhtaryana i bvb oko produzenja ugovora, izjavio je watzke veceras. arsenal, celzi ili utd se pominju kao sledeci klub Arsenaldzije kazu da je Armenac nas jer je Mkhytarianova sestra zapratila Arsenal na LinkedINu. :D A i 2009.godine je rekao da bi volio igrati za Arsenal i Wengera zbog napadackog fudbala. Valjda se nece sokirati kad dodje i vidi da nema Fabregasa, Van Persieja, Arshavina i Nasrija.
Strahan Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 izgleda je benatia na izlaznim vratima, verovatno juve, otvara se mesto za stopera. kulibali iz napolija je meta bayern je dozvolio da costa igra za brazil na oi
Strahan Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Arsenaldzije kazu da je Armenac nas jer je Mkhytarianova sestra zapratila Arsenal na LinkedINu. :D A i 2009.godine je rekao da bi volio igrati za Arsenal i Wengera zbog napadackog fudbala. Valjda se nece sokirati kad dodje i vidi da nema Fabregasa, Van Persieja, Arshavina i Nasrija. raiola za danasnji bild kaze da imaju ponudu od utd-a i da igrac zeli da ide tamo bvb trazi vise od 24m koliko nudi utd
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 https://www.theguardian.com/football/2016/jun/15/st-pauli-manager-misses-unveiling-signing-man-in-mask-ewald-lienen :D
Strahan Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 mainz pazario golmana lorijena lossl-a. odlican golman inace, bice prvi izbor ne sumnjam hsv poslao ponude vfb za kostica i baumgartla. ne mislim da bi ovo bila dobra opcija po kostica
Strahan Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 bild javlja da ce sane sledece nedelje obavestiti s04 gde nastavlja karijeru. city i bayern su u igri. voleo bih da gresim ali mi se cini da ga bayern ne zeli, deluju mi nezaiteresovano
gervasius twinkleminkleson Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nije li Kostic vec manje vise zavrsio sa Valensijom?
Strahan Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 kad parafne gotovo je :D jaca je ponuda valensije fino se prilagodio na buli steta sto ga ne kupi vfl ili s04
Strahan Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 (edited) u toku zreb za 1.kolo dfb pokala Eintracht Trier vs BVB Dynamo Dresden vs RB Leipzig - ovo moze da bude interesantno Hauenstein vs. Elita Carls Heinz Jena vs. Rekordmeister Villingen vs S04 Assel vs BMG Utakmice se igraju u periodu 19-22.avgust Edited June 18, 2016 by Ugo
porucnik vasic Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nije li Kostic vec manje vise zavrsio sa Valensijom? i ja mislio da je Kostić gotov u Valensiji. Сад помињу и Саутемптон.
Recommended Posts