February 21, 20169 yr vise se desilo u ove 3 minuta od prekida nego u 70 prije toga. a ja se ponadah da ce prekinut', 3+ sam igra'...
February 21, 20169 yr On 21. 2. 2016. at 15:44, B_B said: 5,8 m :) Meni ovo nije zanemarljivo, ali da je bilo u korist Elite ne bih se bunio. :D
February 21, 20169 yr Author Mehmedi jos u polju hvata loptu rukama, koja bi izasla napolje, i ne dobija zuti. Bolje da se sudija nije ni vracao. Sent from my iPhone using Tapatalk
February 21, 20169 yr Author Sudija nije istrpeo ni celih 3min nadoknade Steta sto je ostalo 0:1, BVB nije zasluzio pobedu. Ostaje sibanje sa VfL, BMG, Sh04, pa mozda i Hertom, za mesto broj 3 i 4. Mislim da, pored dans izostanka Desetke Hakana, Elita nema dovoljno dobre bekove. I Vendel i Jedvaj su jos neiskusne junose, a pogotovu u 4-4-2 classic formaciji oni ne prave nikakvu razliku.
February 21, 20169 yr I dalje ne razumem zašto Lever toliko insistira na 4-4-2. Imam utisak da bi igrali daleko raznovrsnije sa pojačanim veznim redom.
February 21, 20169 yr Author Pa Larsa Bendera nema dugo zbog povrede, a od odlaska Rolfsa, G.Kastra, Rajnarca, pa i Emre Cana i Heglera, niko se nije bas nametnuo u "centrali"-Ramaljo iz RBSalzburga igra na kascicu, a Kramer mislim da je imao bolju sezonu prole godine u BMG. Jos jedno pojacanje u vezi, Cileanac Aranguiz je takodje povredjen skoro od pocetka. Smit radi dobar posao i nesto slicno Simeoneu igra tvrdo sa dosta golova iz prekida ili kontri. Ponavljam Chalhanoglu je vise od pola ove ekipe.
February 21, 20169 yr On 21. 2. 2016. at 15:51, pojmaš said: vise se desilo u ove 3 minuta od prekida nego u 70 prije toga. +1 и Швабе знају да направе циркус
February 27, 20169 yr Upitno ko brani za wfl danas, bild pise da su oba golmana definitivno aut. Jos 9 igraca im nije treniralo ovih dana zbog povreda ili bolesti. Sent from my iPhone using Tapatalk