Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Ovaj da slavi ako skoro bude sudio nesto u cvajti..Veoma je prenaglio. Kao da je zaboravio da ima kartone u dzepu..nije bre ovo play ofd srpske kosarke.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Kisling je napravio u napadu negde na ivici 16m. Lopta se pomerila par metara napred gde je jedan igrac Dortmunda stavio ruku na nju, zaustavio je i izveo slobodan udarac, Borusija izvela brzu kontru i dala gol. Onda je Kisling kenjao sudiji i nesto mu objasnjavao, pa je sudija samo u jednom trenutku ispizdeo i odveo sudije u svlacionicu... potpuni  rebus. 

Takve situacije sa nastavkom igre se desavaju jako cesto i tolerisu se kada je prekrsaj daleko od gola ili ako se bas iz toga ne dobije velika prednost ili ako se lopra bas puno pomeri. Da je to osnova da se bude, to je moglo da se prekine mnogo ranije. 

Bice pre da je Kisling nesto bas uvredio sudiju sto je ovaj protumacio kao napad na sebe... mada mi ni to ne deluje kao realno... Potpuni rebus.

Posted

Ma sudija debil, ako se neki igrac buni das mu karton, ko jos prekida tekmu zbog prigovora?!?!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Konacno dakle nesto interesantno da se desi i u toj Bundes ligi :fantom:

Posted

Valjda trener vizekusena nije htio na tribinu, pa je zato prekinuo...

Posted

Ode smit na tribine

Posted

Evo nastavlja se.

Posted (edited)

Sudija iskljucis nekoga ako nece da igraju, pa nastavis utakmicu, ako nece onda prekines, ne ovako.

Ma ne slusaj komentatora, lupeta. Kad ekipa nece da nastavi mec, sudija ceka 5 minuta i svira kraj. Nije to. A ne bih zurio sa osudama dok ne vidimo zasto je prekinuo. Meni jedino logicno deluje da je neka uvreda mada mi je to suludo...

Ne znam sto je morao da bezi sa terena da bi izbacio tenera... svasta...

Edited by adasevic
Posted

I posle pisete o losem sudjenju u Pl :rolf:

Posted

Kralj od komentatora sa es nema veze

Posted (edited)

Nemackim sudijama kao da je Klatenburg idol, sve cesce se trude da budu u centru paznje nekim blesavim odlukama. Tako je pre nekoliko meseci neki idiot na mecu Cvajte toliko jeo govna da su ga pogodili necim u glavu i on onda prekinuo mec i jos ispao zrtva (mislim, jeste zrtva, ali za sve pare je srao).

Ovo je toliko bizarno da se nadam da ce neko zakljuciti da su preterali.

edit

OK ako je to razlog, ali opet ne pravi se ovakav teatar

Edited by Malvo
Posted

Roger Schmidt was sent to the stands by Felix Zwayer, but refused to do so and therfore the referee has stopped the game.

Posted (edited)

Naravno da se prekida mec ako nece trener ili iskljuceni igrac da napuste teren. Koliko neznalica odje... :D

Sta masi Elita... :(

Cist penal. :fantom:

Edited by MiddleClass