February 15, 20169 yr Author http://www.theguardian.com/football/2016/feb/15/joel-matip-liverpool-schalke-transfer-signing Колеге форумаши који прате Бундес, вреди ли овај ишта? Matip je dobar igrac, prakticno od 19te godine je standardan u timu Shalkea, ali kad od Sakoa nisam video ono sto sam ocekivao po prelasku iz PSG, pitanje je sta tek Matip moze da uradi. Ili ja mozda precenjujem stopere van PL, ne znam, nisam pametan, nezahvalno je prognozirati.
February 15, 20169 yr Пошто је Сако убедљиво најбољи Ливерпулов штопер, само склон повредама, онда је то неко унапређење на тој позицији. И не кошта џакове пара.
February 16, 20169 yr Author Pa bio je i on oko 20mil£ a odigrao je 2 prilicno blede sezone. To sto vam je u ovom trenutku najbolji stoper vise govori o konkureciji. Btw u FRA ligi za 5 sezona propustio mozda 20tak tekmi, dakle ni to za sklonost povredama nije stajalo pre dolaska na ostrvo.
February 16, 20169 yr Pa bio je i on oko 20mil£ a odigrao je 2 prilicno blede sezone. To sto vam je u ovom trenutku najbolji stoper vise govori o konkureciji. Btw u FRA ligi za 5 sezona propustio mozda 20tak tekmi, dakle ni to za sklonost povredama nije stajalo pre dolaska na ostrvo. Матип је за џ, то сам написао.
February 20, 20169 yr dobra utakmica menš - keln, šteta što ovi s eurosporta ne prenose njih ali bajern (ili dortmund) mora da se ispoštuje, suppose. Edited February 20, 20169 yr by Sundance Kid
February 20, 20169 yr Tasci castio, bayern 2x precka i sanse za lewu i robena. Dobro je da tasci startuje danas nadam se da ispada iz kombine za ls. Sent from my iPhone using Tapatalk