Strahan Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Kakva gomila glumaca ovaj Bajern, tj. Pep je fino implementirao the best of Dramska sekcija. Leverkusen committed 16 fouls today, yet received no booking. Bayern committed 11 and had a player sent off. Kiessling on fouls to Sky: "On Vidal, I'm sorry, it was accidental. On Alonso, I hardly touched him." Dr. Markus Merk on Alonso's 2nd yellow: "For me, the 2nd yellow card was too hard, especially in the overall context of the game." [sky] vidal zamenjen zbog povrede opet si gledao neku seriju u terminu bundeslige
čekmeže Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Realno, Alonso je trebao da dobije žuti kada se spotakao o samog sebe i obgrlio loptu obema rukama. Neshavtljivo da mu sudija za to nije dao karton.
levi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Dobro gađaju Kačar i Mladenović, golmani vade lopte ispod prečaka
John Coltrane Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Realno, Alonso je trebao da dobije žuti kada se spotakao o samog sebe i obgrlio loptu obema rukama. Neshavtljivo da mu sudija za to nije dao karton. Ja o tome trubim godinama na ovom svetom forumu i mislim da sam (mrzi me da ronjam) samo 2 puta video zuti posle takve situacije. @ ugo Napraviti 16 faulova a ne dobiti zuti ili ne ugroziti svoj gol je umetnost Valjanje ostavljamo Pepu.
Strahan Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Dfb pokal na programu danas i sutra. Elita vs Piza i vfb vs bvb igraju danas. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Čiča pregovara sa Bajernom... Zahvaljujuci LVG matoroj izlapotini.
Strahan Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Pica casti elitu Juce pominju cicu u bajernu, danas dibalu... Lewa u city/utd/real... Rano su poceli Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 fudbalski savez trazi od bivsih funkcionera da vrate 6,7 meleona €, potrosenih za mito raznoraznima za dobijanje mundijala 2006. dat im je rok od 20 dana da vrate pare :)
John Coltrane Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 1:3 pukla kontra posle jednog od stotine napada. Kredit Šmitu sto je bacio sve karte u napad, al platili su danak predugog igranja sa igracem manje. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Veljkovic usao u 88min da pojaca bedem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Leverkusen dobar, sa igracem manje, steta sto nisu kaznili kukavicku igru Werdera. Toliko prostora su imali gosti i tek poneka pokusana kontra.
Miljenko Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Dortmund stvorio puno sansi, realizacija im bas i nije jaca strana. Mkhitaryan ga jedino na prazan gol moze dati.
Grandilof Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Dortmund stvorio puno sansi, realizacija im bas i nije jaca strana. Mkhitaryan ga jedino na prazan gol moze dati. Ni to nije sigurno , hteo sam da crknem kad je promasio protiv Reala u 1/4finalu. Sta je tad Reus odigrao i sve propalo u vodu.
Recommended Posts