gospa buba Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 meni žuta bljaks to tanka cedevita crvena diže iz groba ne znam, na crvenu osecam potrebu da dodam aleve na kashiku masti ^_^
Ajant23 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 braćo, voda je voda. sve ostalo je marketing Po tom tvom ispada da su miris, boja i ukus vode samo marketing...
Čutura Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 pa ako se potrevi overdozirash neki mineral, ako ga uopshte ima, shto, cijenim, opet moze da se manifestuje pojachanim izdavanjem izlaznih velichina ^_^. eventualno (alternativno) moze natrijum da ti se skenja, tj da ga preterash... ali ne verujem. idealno je da meshash brendove, ako vec morash da se nalivash opsesivno. i da ti bar 50% unosa ipak bude chesmovacha. kazu struchnjaci. ljubi vas vasha nada. i samo slojevito -_- cesmovaca ima vise suvih ostataka od bilo koje flasirane, ja dzezvu u kojoj grejem vodu za nes dekalcifikujem jednom nedeljno. od flasiranih najmanje minerala imaju prolom, rosa i odmenjska..
Frile Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 nije čovek bojler da mu se tek tako taloži kamenac
gospa buba Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 (edited) cesmovaca ima vise suvih ostataka od bilo koje flasirane, ja dzezvu u kojoj grejem vodu za nes dekalcifikujem jednom nedeljno. od flasiranih najmanje minerala imaju prolom, rosa i odmenjska.. bemliga, ja ne vidim te efekte. shta cu. odmenjska je bila odlichna voda, jel je ima josh? Edited August 11, 2015 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 nije čovek bojler da mu se tek tako taloži kamenacteši se:(
Čutura Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 bemliga, ja ne vidim te efekte. shta cu. odmenjska je bila odlichna voda, jel je ima josh? nisam je video odavno, od kada ne idem u rodic, ja mesam prolom i rosu a cesmovacu samo kuvanu
Singer Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Jana je počela da dominira po rafovima megamarketa. Praktično se svela tuča između nje i Aqua Vive. #kupujmodomace A nisam više siguran koliko je i Aqua zapravo naša
gospa buba Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Jana je počela da dominira po rafovima megamarketa. Praktično se svela tuča između nje i Aqua Vive. #kupujmodomace A nisam više siguran koliko je i Aqua zapravo naša mladicu, svet, u kome dajesh novac privatnom licu, da bi pio vodu, nije nash -_-
gospa buba Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 (edited) nebitno je. i kod njih, otkad je todoric kupio skoro sve svuda, ziva muka naci neshto shto nije proizvedeno kod nas. Edited August 11, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ja uglavnom Prolom i česmovaču. Bila sam opasno navučena na Aqua vivu hidroaktiv, ukus breskva valjda, jedva sam se skinula. Sad mi se pije
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 definitivno nam treba topik za vodu
Recommended Posts