Đipalo Junuz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pre desetak godina istrčao sam polumaraton, i samo promil promila svega ovoga o čemu Đuro piše sam osetio tad. Onaj osećaj kad je Brankov most najstrmiji uspon u životu, a uspon od Narodnog fronta do Terazija je vertikalan. I onda uđeš na Terazije... Đuro, svaka čast! Nebo je granica.
smorenko Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Djuro kralju! Duboki naklon Gde se odrzavao triatlon?
Djuro Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Gde se odrzavao triatlon? Nagyatad u Madjarskoj, kultno mesto. Ove godine je organizovan po 26.put a postoji od 1990. Malo je ironman trka u svetu sa tako dugackom tradicijom. (u Srbiji nikad nije odrzan, koliko ja znam)
Djuro Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 (edited) Ti da si neki ajronmen, ti bi dotrcao do kuce. Naklon do poda..ne znam koji od segmenata je jeziviji. I opet, moram da pitam..koliko se kalorija potrosi na takvom takmicenju i sta klopas par dana pred nastup. how?!??! djuro koliko grama masti imas? 10.000 kcal se potrosi a pred takmicenje se jede normalno, nista posebno. Trik je u trosenju masti, koje svako od nas ima vise nego dovoljno. Edited August 3, 2015 by Djuro
aram Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 care!ako nije tajna, koliko imas godina? makar okvirno...
SNARC Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 10.000 kcal se potrosi a pred takmicenje se jede normalno, nista posebno. Trik je u trosenju masti, koje svako od nas ima vise nego dovoljno. Ebiga..ja za 10 km rondanja po brdima i 30 km bicikla po ravnici sagorim skoro 3000 kcal. Kanda cu morati da nastavim sa treninzima :)
aram Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Valentino Rossi-ev omiljeni broj. aiii reseno, spremam se za polu-maraton iduce godine :)
Recommended Posts