Najiskrenije Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Nisam. Ali sam zato razvio sposobnost da prepoznam priucenikatm 90-ih i svih gluposti kojima isti barataju. Samo podignem prvi kamen na koji naidjem i - cap! - eto njih. Znam, mogu da kovertiram sve sto imaju/imate da kazete: razlikujete se samo po stepenu sofisticiranosti kojim pokusavate da prodate budalastine koje vec prodajete i bojim se - verujete u njih. Zato - nastavi sa radom ;) Tako sam i pretpostavljao missim da ste radili na toj vještini da ako je talenat i (pred)uslov bez vježbe i usavršavanja nema ozbiljnih rezultata.Tako je to i u mnogim drugim disciplinama.Šta reći kakvu poslugu porati ? Samo naprijed ! Edited November 27, 2016 by Najiskrenije
Jovan Nenad Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Jugoslovensko carstvo, sa očuvanim istorijskim pokrajinama, ustanovama i pravicama, sa jugoslovenskim carem koji bi bio i srpski kralj i hrvatski ban i crnogorski knjaz i herceg od Svetoga Save i car Indije, sve što treba. Maksimalno agresivna spoljna politika prema srpsko-hrvatsko-slovenačkim dušmanima, rat sa Italijom oko jugoslovenskih teritorija, pozajmljivati pare i školovati sirotinjsku decu u oficire, prave jugoslovenske oficire i patriote, oteti ih od popova i hodža, da ih bude pola miliona. Uvek i svuda kontra neprijatelja đonom. To stvara zajednicu interesa, leđa uz leđa protiv dušmana. Da smo natakli makarondžije na kurac, obesili D'Anuncija za jaja i umarširali u Udine, svima bi bilo jasno šta je jugoslovenska država i kakav je zalog za budućnost njenih naroda. To ukratko. Ima istine u ovome. Ali bez šale...
Recommended Posts