Weenie Pooh Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 strasne su ovo stvari :( Jebiga, bar ljudi nude opcije - funny or die. Definitivno nije funny, tako da...
Miralem Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 To g. Milarem onako, ex catedra. Ne slaze se sa gledistem g. WTF, pa mora da mu kaze da je budala. Tako je vaspitan; ne ume drugacije; nema tu ni zlobe, ni srdzbe. dobro, ajde mi sada ti lepo objasni kakve veze ima nosenje hijaba i burki, te opsta radikalizacija u islamskom svetu, sa narkomanijom white trash-a? takodje, zelim da znam sta se postize uporedjivanjem istih, te zasto je to dobro za diskusiju.
Caligula Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Nisam pojma imao da su Zizek i Pesicka u rodu.
Dagmar Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 dobro, ajde mi sada ti lepo objasni kakve veze ima nosenje hijaba i burki, te opsta radikalizacija u islamskom svetu, sa narkomanijom white trash-a? takodje, zelim da znam sta se postize uporedjivanjem istih, te zasto je to dobro za diskusiju. Pa ok, moglo je i bolje da nosi maramu i uči nego da se kurva, bolje da nosi maramu i uči nego da secka leš u podrumu...
Eraserhead Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 dobro, ajde mi sada ti lepo objasni kakve veze ima nosenje hijaba i burki, te opsta radikalizacija u islamskom svetu, sa narkomanijom white trash-a? takodje, zelim da znam sta se postize uporedjivanjem istih, te zasto je to dobro za diskusiju. Mozda oce da ti kaze da hidzab sam po sebi nije problem a to postize poredjenjem sa necim sto je cesta pojava a ne dobija puno paznje, ali samo napred nastavi da vredjas ljude svaki put kad nesto ne ukapiras.
iDemo Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Pa ok, moglo je i bolje da nosi maramu i uči nego da se kurva, bolje da nosi maramu i uči nego da secka leš u podrumu... Mogla bi ona da uci k'o covek Leyla Şahin, i bez marame al' Amerika nije Turska... https://en.wikipedia.org/wiki/Leyla_%C5%9Eahin_v_Turkey
francuski sobar Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 A mozda vam se posreci i Obama zavede diktaturu. Boring. Ja bih produzio ove izbore ko Parove.
Miralem Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Mozda oce da ti kaze da hidzab sam po sebi nije problem a to postize poredjenjem sa necim sto je cesta pojava a ne dobija puno paznje, ali samo napred nastavi da vredjas ljude svaki put kad nesto ne ukapiras. mozda, ali je i dalje mentol posto to opet nema apsolutno nikakvog smisla. a nije ni tacno, posto burke jesu problem i same po sebi, a majke koje proizvode meth budu hapsene i oduzimaju im se deca. de ces vece paznje. pokusaj ponovo, ali sa vise truda i koncentracije.
Eraserhead Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Imao sam u skoli drugaricu iz Irana. Religiozna devojka koja nije nikada skidala hidzab. Nije bila ni pod represijom, niti je bila ekstremista. Sa nama je isla na zurke i putovala. Trpela je moj sarkazam kad je u pitanju religija. Prepametna, jedna od ljudi koji najbrze kapiraju stvari. Simboli islama su postali negativni zbog terorizma, zbog holivuda i zbog medija. That said, to ne treba da bude razlog da se prava represija ignorise ali je pogresno pretpostaviti da ono sto nije nasoj kulturi blisko je nuzno negativno.
Miralem Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Imao sam u skoli drugaricu iz Irana. Religiozna devojka koja nije nikada skidala hidzab. Nije bila ni pod represijom, niti je bila ekstremista. Sa nama je isla na zurke i putovala. Trpela je moj sarkazam kad je u pitanju religija. Prepametna, jedna od ljudi koji najbrze kapiraju stvari. Simboli islama su postali negativni zbog terorizma, zbog holivuda i zbog medija. That said, to ne treba da bude razlog da se prava represija ignorise ali je pogresno pretpostaviti da ono sto nije nasoj kulturi blisko je nuzno negativno. jao, ma nemoj. kada si vec toliko pametan, da li znas kako je doslo do toga da sve zene u iranu moraju da nose hijab? pitali ih, a one jednoglasno odgovorile da su razmislile i da su oduvek htele da ga nose?
radisa Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Pa nego kako drugačije? One slike iz vremena pre su fotošop...
adam Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 trenutno deluje da ce rezultat izbora najvise zavisiti od vremenske prognoze u par kljucnih drzava. trumpovci ce da glasaju taman sekire padale a ovi od kojih zavise izbori... tjah... ako bude kise, mnogi se nece cimati.
francuski sobar Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Jebeš korupciju i kriminal, konačno nešto sočno od Vikiliksa. Sad u utorak da FBI objavi istragu protiv onog proruskog Trampovog čoveka, da njegova 13y žrtva održi presicu, da Rusi roknu Estonski F16, da prucuri Trampov N word snimak, da uhapse 20 beogradskih fakina....sve je to tanko spram Marininih vragolija lol
MayDay Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ovo sa Marinom je nešto najsmešnije ikad. Idiocracy.
Recommended Posts