Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Bogami nove generaciej muslimana se "pale" i na tradiciju i na religiju i to zesce.  Pre 20 godina retko se mogla videti zenska osoba na koledzu zabradjena.  Drugim recima, pre 20 godina su bili mnogo vise sekularni nego danas, bar u SAD.  Kada americki muslimani budu distigli kriticnu masu u SAD, videcemo za koju i kakvu politicku opciju ce se opredeljivati.

I da li ce da ostane u opstinskoj kasi para (i) za Bozic posto se znacajna suma (ili sve sto ima) sprzi na Ramazan/Bajram et al. Ko sto vec ima u sekularnoj™ Shvedskoj...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bogami nove generaciej muslimana se "pale" i na tradiciju i na religiju i to zesce.  Pre 20 godina retko se mogla videti zenska osoba na koledzu zabradjena.  Drugim recima, pre 20 godina su bili mnogo vise sekularni nego danas, bar u SAD.  Kada americki muslimani budu distigli kriticnu masu u SAD, videcemo za koju i kakvu politicku opciju ce se opredeljivati.

Sto se mene tice, bolje je videti zabradjenu zensku osobu na college campusu sa knjigama/laptopom u rukama nego (ne)zabradjenu zensku osobu istih godina, bez srednjoskolske diplome  sa dvoje male dece i trecim na putu kako u kuhinji kuva meth.

Posted

Ja se bojim da su marame (rukavice, cadori itd.) samo pocetak.  Sada vec neke zbradjene muslimanke koje barataju kompjuterima izbegavaju da se rukuju jer im vera ne dozoljava.  Njihove majke, koje se nisu zabradjivale, nisu imale problem da barataju diferencijalnim jednacinama niti da popiju pivo u baru sa muskim kolegama inih vera.  Bojim se da, da ako religiozni trend nastavi da jaca, da ce unuke zabradjenih da dignu ruke i od jednacina i od kompjutera i od svojih baka.

Posted

na prošloj strani okačen ovaj sa acalukas tikom

Posted

8. novembra umesto da se ide na glasanje, najbolje je da se pronadje biljka rusomaca (poznata kao hocu-necu biljka) i da se polako kidaju listici uz bajalicu: 'Da ne popedi Tramp, da ne pobedi Klintonka,' pa sta nam izadje na kraju kada ocerupamo poslednji list.  Sranje nam ne gine, ko god da ne pobedi.

Posted

A mozda vam se posreci i Obama zavede diktaturu.

Posted

Sto se mene tice, bolje je videti zabradjenu zensku osobu na college campusu sa knjigama/laptopom u rukama nego (ne)zabradjenu zensku osobu istih godina, bez srednjoskolske diplome  sa dvoje male dece i trecim na putu kako u kuhinji kuva meth.

ti si, decko, mentol. izvini ako sam ti se do sada obracao, nece se ponoviti.

Posted

ti si, decko, mentol. izvini ako sam ti se do sada obracao, nece se ponoviti.

Au, taj čovjek će umrijeti od tuge i očaja, a još ga nisam ni upoznao. :( Can I please move you to reconsider?
Posted

Au, taj čovjek će umrijeti od tuge i očaja, a još ga nisam ni upoznao. :( Can I please move you to reconsider?

ne.

Posted

To g. Milarem onako, ex catedra.  Ne slaze se sa gledistem g. WTF, pa mora da mu kaze da je budala.  Tako je vaspitan; ne ume drugacije; nema tu ni zlobe, ni srdzbe.

Posted

Nije to samo stvar vaspitanja vec i nekakve odlike karaktera.

Posted

strasne su ovo stvari  :(

Lena Dunham’s Use of Black Culture as Comedy Isn’t Going to Help Hillary Clinton Win This Election

• Create New...