svashtabezneshto Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) Je l moguće da je ovo bila sabotaža nekog iz tehnike? Neki insajderski info? Edited July 28, 2015 by svashtabezneshto
*edited by mod Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Ma koja sabotaza, generalno svuda u svetu se pojavi neki dobitnik pa da izjavu, slika se, snime ga kako trosi pare, bude omanji selebriti. Samo kod nas ja 25godina nisam cuo bas ni za jednog.
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Ma koja sabotaza, generalno svuda u svetu se pojavi neki dobitnik pa da izjavu, slika se, snime ga kako trosi pare, bude omanji selebriti. Samo kod nas ja 25godina nisam cuo bas ni za jednog.bila ona sojka što je negde na dorćolu (ili obiliću)imala indi šop ili sve za 99. bilo po novinama o njoj, tri dana u lokalnom kafiću svi pili na njen račun msm kolko treba lud da budeš da se u srbiji pojaviš i kažeš "ljudi, ja imam milion(dva, tri) evra u šteku"
*edited by mod Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Pa generalno ima gomila ljudi za koje se zna da imaju toliko i vise, pa im nista ne fali. Plus sto ljudi generalno vole da se eksponiraju svuda a ne samo u Srbiji. A i bese neka prica da to ide na kasicicu a ne kao lump sum?
Čutura Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Pa generalno ima gomila ljudi za koje se zna da imaju toliko i vise, pa im nista ne fali. Plus sto ljudi generalno vole da se eksponiraju svuda a ne samo u Srbiji. A i bese neka prica da to ide na kasicicu a ne kao lump sum? tako je u usofa, nisam cuo za drugde
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Pa generalno ima gomila ljudi za koje se zna da imaju toliko i vise, pa im nista ne fali. Plus sto ljudi generalno vole da se eksponiraju svuda a ne samo u Srbiji. A i bese neka prica da to ide na kasicicu a ne kao lump sum?ja da znam ide na račun cela cifra minus porez dok neko zaradi milion, dva, tri u međuvremenu se malko i namaže™ pa bez obzira na lovu kojom raspolaže teže je doći do njega. zamisli sad radnika iz podruma pića u gajdobri, npr, koji je pojavi na naslovnoj blica sa tekstom "nije verovao da je drugačiji život moguć, a onda se desilo čudo" pa sutradan bi mu zakucali na vrata, i ponudili da kupi ciglu vrlo povoljno
JozoMujica Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 j zamisli sad radnika iz podruma pića u gajdobri, Mislim da smo se dogovorili da se to u Gajdobri ne spominje.
Lezilebovich Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Je l moguće da je ovo bila sabotaža nekog iz tehnike? Neki insajderski info? ta sabotaža bi u stvari bila sabotaža nameštanja.
Muwan Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Pogledao jutros u pribranom stanju. Kakav epski fail Ali da ponovim, kreteni su se već nekoliko puta ofirali najstrašnije bez da im je uopšte palo na pamet šta rade, tako da nema prevelikog iznenađenja. Vidim da je Blic krenuo jako od jutros, biće lepih saopštenja i negiranja stvarnosti ove nedelje. Edited July 29, 2015 by beowl
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Je l moguće da je ovo bila sabotaža nekog iz tehnike? Neki insajderski info? verujem da je u pitanju bio pad koncentrcije
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) e okačio i jozo mujica na dnevnom tupanu Edited July 29, 2015 by kud u maglu Simoviću
Muwan Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ne postoji mogućnost nameštanja, how yes no... Da ponovim, imbecili su pre nekoliko godina u svrhu Pink skrivene kamere organizovali kompletno lažno izvlačenje u originalnom studiju i sa originalnom opremom, sve sa voditeljkom i komisijom. Naštelovali bubanj da izvuče brojeve koje je Monteniger uplatio, posadili ga u kafić blizu Pinkove zgrade i pustili mu snimak u vreme pravog izvlačenja, mučenik je pet minuta bio najsrećniji čovek na svetu.
Ros Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 dodatak marfijevim zakonima: "ako software prikaze neizvuceni broj X na loto7od39, verovatnoca od 1/35 da ce upravo broj X da se pojavi sledeci iz bubnja, postaje 1/1"
Recommended Posts