crtamOrasi Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Nisi. Jes da je sirotinjski al se omasovio na nekim forumima koje pratim. http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
MiddleClass Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kako Miha ne dobi Karpi? Kakva je tekma bila?
tangodelta Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nisi. Jes da je sirotinjski al se omasovio na nekim forumima koje pratim. http://www.fantasyseriea.com/en/index.php Bacio sam pogled, koliko vidim, ovaj fantasy je dosta sličan Premier League fantasyu, nažalost uglavnom u onim stvarima koje mi se ne sviđaju: više ljudi može da ima istog igrača i način bodovanja. Comunio je meni u tome bolje, što svakog dana izlazi par igrača na aukciju i ko više ponudi, taj ga kupuje. Takođe, ne možeš da kupis kog god poželiš igrača kad god, nego samo onda kad izađe, i to pod uslovom da tad imaš para :)
John Coltrane Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Bacim na Djenova-Bolonja u zelji da vidim Lazovic, on klupa. Bolonja (tj. Goga Pandev uglavnom) promasuju 3 ne zicera, ne 100% sanse, nego situacije koje je teze promasiti nego dati gol.
MiddleClass Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) Jovetic imao 100% sansu i posle toga se Inter povukao i kao igra na kontre. Udine veze i drzi loptu ko Farsa. Gooool. Ikardi posle greske Udinezea. Tek sad Inter nece centra preci. Edited December 12, 2015 by MiddleClass
MiddleClass Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ikardi... kakav ploditelj.. A Mancini zeli da ga proda.
MiddleClass Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Marcelo Brozovic... Skudeto se smijesi...
Mr.Mxyzptlk Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) majstorija mislim da ih je skockao manca. ko bi rekao Edited December 12, 2015 by extragluv
levi Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pa dobro, ovo poslednje je rutinska situacija. kifla koja beži od golmana, još ako je zaklonjen, nema nikakve šanse. Treba samo da pogodi okvir gola
John Coltrane Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pujooooooooooooooooooo... Ko je u pitanju? Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Daj neko objasnjenje tog CG jezika. Kako od Stevan Jovetic Pujo? :D
gervasius twinkleminkleson Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Tako su mu nadimak dali saigraci u Partizanu jer 'lici na Puyola'
Recommended Posts