Jump to content
IGNORED

Serie A 2015/16

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Lacio bas dobio po tamburi.

:wub: za ovo kolo

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

241

• John Coltrane

212

• MiddleClass

198

• gervasius twinkleminkleson

121

Posted

Torino, Chievo i Sassuolo kidaju na početku sezone. pauza dolazi u najgorem trenutku

Posted

kazem ja joveta dosao umesto spica

Posted

Nije interesantno bez Konobara :(

Posted

Pobjedismo, niko ne zna kako. Imamo dosta srece u prva dva kola. Igra losa i bezidejna, nismo uopste nadigrali Carpi, cak naprotiv, znali su oni itekako zaprijetiti, iole talentovanija ekipa bi nas razbila samo tako. Cetvorka u veznom redu je uzasno nekreativna, a i kad se nekako srecno stvori prilika, tu je da zasere covjek sa najgorim postotkom realizovanih sansi u istoriji fudbala - Rodrigo Palasio. Nadam se da dolazak Perisica znaci i prelazak na 4-3-3 formaciju, mislim da ce tada igra puno bolje izgledati. Ali hej, 3 boda se pisu, dok Joveta ovako trpa, ko sam ja da se bunim. :)

Posted

ovi su ti dosta temeljni, imas rasporede, tabele,statistike i live pracenja svih mogucih liga.

http://www.whoscored.com/

a ovi su ti najbolji za live i kad hoces na brzaka da cekiras rezultate.

http://www.futbol24.com/

sto se milana tice, igra je ocajna al bar je ovaj napadacki tandem dobar.

Blagodarim!

Posted

Fiorentina sasvim solidno prvo, i uzasno drugo poluvrijeme. Oh well, nije sramota izgubiti od Torina, odlicna su ekipa, al jbg, 3 gola za 7 minuta... Previse je. 

Posted (edited)

Blaszczykowski u Fiorentinu, izgleda.

A Uros Cosic presao u Empoli

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Zakasnili ste koju godinu.

Nego

CNr3YY0WUAAlT9r.png

:fantom:

Posted

Zakasnili ste koju godinu.

Oh well, moglo je biti i gore. Sjebalo nas sto je Joaquin insistirao da ode, pa su morali nekog na brzinu. Kuba je decentan™, a plus je dodat kolekciji hronicno povrijedjenih igraca koje imamo. 
Posted

Inter izgleda prodao Hernanesa Juventusu, a doveo Felipe Mela. Cisto da se i to nesto malo kreativnosti na sredini odstrani.