levi Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Torino, Chievo i Sassuolo kidaju na početku sezone. pauza dolazi u najgorem trenutku
clever bastard Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Pobjedismo, niko ne zna kako. Imamo dosta srece u prva dva kola. Igra losa i bezidejna, nismo uopste nadigrali Carpi, cak naprotiv, znali su oni itekako zaprijetiti, iole talentovanija ekipa bi nas razbila samo tako. Cetvorka u veznom redu je uzasno nekreativna, a i kad se nekako srecno stvori prilika, tu je da zasere covjek sa najgorim postotkom realizovanih sansi u istoriji fudbala - Rodrigo Palasio. Nadam se da dolazak Perisica znaci i prelazak na 4-3-3 formaciju, mislim da ce tada igra puno bolje izgledati. Ali hej, 3 boda se pisu, dok Joveta ovako trpa, ko sam ja da se bunim. :)
goofs Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 ovi su ti dosta temeljni, imas rasporede, tabele,statistike i live pracenja svih mogucih liga. http://www.whoscored.com/ a ovi su ti najbolji za live i kad hoces na brzaka da cekiras rezultate. http://www.futbol24.com/ sto se milana tice, igra je ocajna al bar je ovaj napadacki tandem dobar. Blagodarim!
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Fiorentina sasvim solidno prvo, i uzasno drugo poluvrijeme. Oh well, nije sramota izgubiti od Torina, odlicna su ekipa, al jbg, 3 gola za 7 minuta... Previse je.
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Blaszczykowski u Fiorentinu, izgleda. A Uros Cosic presao u Empoli Edited August 31, 2015 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Zakasnili ste koju godinu. Oh well, moglo je biti i gore. Sjebalo nas sto je Joaquin insistirao da ode, pa su morali nekog na brzinu. Kuba je decentan, a plus je dodat kolekciji hronicno povrijedjenih igraca koje imamo.
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Inter izgleda prodao Hernanesa Juventusu, a doveo Felipe Mela. Cisto da se i to nesto malo kreativnosti na sredini odstrani.
Recommended Posts