Time Crisis Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 U bre, osoba mlađa od 40 na forumu, čuo sam da postoje, ali sam mislio da je legenda.
Fakundo Sava Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Zato nas čuvajte i pazite kao Gondža nejač u bekstejdžu
francuski sobar Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 7 hours ago, Vila Šindivila said: Mislim da na ovom boardu ne banuju zbog homoseksualnosti. Aman, klončina. 5 hours ago, Caligula said: da je mene kao petnaestogodisnjaka dovatio neki tadasnji glumac e da mi poduva, ne znam kako bi to izveo bez mog ... hm ... fizickog uzbudjenja. A ja se tada lozio na Nedu Arneric a ne na Batu Stojkovica. Prosto, (neka me ispravi/demantuje neko ko je strejt sa foruma) ako si strejt ne dize ti se na muskarce, pa ma sta ti oni radili u prljavom WCu Telo ume da izda, pogovo u mlađem uzrastu. Poznato je da je vrlo uobičajen orgazam kod žrtava silovanja a tako ni erekcija ne bi trebala da znači pristanak. Sigurno da psiholozi veštaci to znaju dosta bolje.
BWA Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 1 hour ago, Milošica said: Ima nas i mlađih od 21. bjezi odavde dok te nije uhvatila kriza srednjih godina sa 23.
April Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Napravite PPP 30- O kako vas mrzim, oću još jedan krug
nisam ja Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ja planiram tek u pedesetim da počnem da divljam.
omiljeni Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 ja imao otprilike baš 16 kad sam u somborskom pozorištu gledao Dekamerona i u jednom momentu izlazi na scenu 10-15 statiskinja obmotane samo u nekakve toge, tako nešto. sedeo sam na gornjem nivou a one plesale po onoj kao ogradici u parteru i prolazile bukvalno na metar tačno ispod mene. ne zna se koja je ljepša od koje i koja ima raskošnija njedra. sunce ti krvavo, mislio sam da sam u raju... te scene ću se sećati ako doguram i do 116, bez zezanja. sad posle čitanja ovog topića me kopka dal sam možda trebao otići u klub posle predstave. Pitaće me starost đe mi je bila mladost. Kad sam isto u tom peridou išao da gledam Kate Kapuralica posle predstave smo otišli tamo na piće, ali je bilo ogromna gužva i mislim da nismo ni dočekali konobara. Ali nije mi žao. Ta prestava je bila genijalna, ali glumci nisu bili baš nešto atraktivni.
BWA Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 19 minutes ago, April said: Napravite PPP 30- O kako vas mrzim, oću još jedan krug +1. bolje je i za jedne i za druge😁 oni ce meni komplekse nabijati...
Leia Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 17 hours ago, Time Crisis said: U bre, osoba mlađa od 40 na forumu, čuo sam da postoje, ali sam mislio da je legenda. Legenda je izgleda samo postojanje osecaja za ironiju i sarkazam, a o humoru da i ne govorim
napadaj Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/backa/goran-jevtic-ne-ide-u-zatvor-kaznu-sluzi-u-kucnom-zatvoru_1099652.html Виши суд у Сомбору преиначио је своју ранију одлуку и одлучио да глумац Горан Јевтић (41) казну од 10 месеци, на коју је правоснажно осуђен поводом оптужби да је починио недозвољене полне радње над малолетником, служи у кућном затвору. Edited March 4, 2020 by napadaj
mraki Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) I to bez nanogice, znači kao da nije kažnjen. Edited March 4, 2020 by mraki
slepa živana Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 ja ga videla juče na korzu i baš se pitala šta li se desilo sa svim tim.
Ros Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 17 hours ago, napadaj said: https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/backa/goran-jevtic-ne-ide-u-zatvor-kaznu-sluzi-u-kucnom-zatvoru_1099652.html Виши суд у Сомбору преиначио је своју ранију одлуку и одлучио да глумац Горан Јевтић (41) казну од 10 месеци, на коју је правоснажно осуђен поводом оптужби да је починио недозвољене полне радње над малолетником, служи у кућном затвору. taman ce ga urge proci za tih 10 meseci
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 https://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/glumac-goran-jeftic-ipak-ide-u-zatvor_1099999.htmlВрховни касациони суд саопштио је данас да је одбио захтев за заштиту законитости који му је поднет у случају против глумца Горана Јевтића правоснажно осуђеног због недозвољених полних радњи над малолетником.... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts