Jump to content
IGNORED

Goran Jevtić - obljuba maloletnog lica

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

U bre, osoba mlađa od 40 na forumu, čuo sam da postoje, ali sam mislio da je legenda. :D

Posted

Zato nas čuvajte i pazite kao Gondža nejač u bekstejdžu

Posted
7 hours ago, Vila Šindivila said:

Mislim da na ovom boardu ne banuju zbog homoseksualnosti. 

Aman, klončina. :dry:

5 hours ago, Caligula said:

da je mene kao petnaestogodisnjaka dovatio neki tadasnji glumac e da mi poduva, ne znam kako bi to izveo bez mog ... hm ... fizickog uzbudjenja. A ja se tada lozio na Nedu Arneric a ne na Batu Stojkovica. Prosto, (neka me ispravi/demantuje neko ko je strejt sa foruma) ako si strejt ne dize ti se na muskarce, pa ma sta ti oni radili u prljavom WCu

Telo ume da izda,  pogovo u mlađem uzrastu. Poznato je da je vrlo uobičajen orgazam kod žrtava silovanja a tako ni erekcija ne bi trebala da znači pristanak. Sigurno da psiholozi veštaci to znaju dosta bolje.

Posted
1 hour ago, Milošica said:

Ima nas i mlađih od 21. :D

bjezi odavde dok te nije uhvatila kriza srednjih godina sa 23.

Posted

ja imao otprilike baš 16 kad sam u somborskom pozorištu gledao Dekamerona i u jednom momentu izlazi na scenu 10-15 statiskinja obmotane samo u nekakve toge, tako nešto.

sedeo sam na gornjem nivou a one plesale po onoj kao ogradici u parteru i prolazile bukvalno na metar tačno ispod mene. ne zna se koja je ljepša od koje i koja ima raskošnija njedra. sunce ti krvavo, mislio sam da sam u raju... :cry: te scene ću se sećati ako doguram i do 116, bez zezanja.

sad posle čitanja ovog topića me kopka dal sam možda trebao otići u klub posle predstave. Pitaće me starost đe mi je bila mladost. :sad:

Kad sam isto u tom peridou išao da gledam Kate Kapuralica posle predstave smo otišli tamo na piće, ali je bilo ogromna gužva i mislim da nismo ni dočekali konobara. Ali nije mi žao. Ta prestava je bila genijalna, ali glumci nisu bili baš nešto atraktivni. :dry:

Posted
19 minutes ago, April said:

Napravite PPP 30-

O kako vas mrzim, oću još jedan krug

+1.

bolje je i za jedne i za druge😁

oni ce meni komplekse nabijati...

Posted
17 hours ago, Time Crisis said:

U bre, osoba mlađa od 40 na forumu, čuo sam da postoje, ali sam mislio da je legenda. :D

Legenda je izgleda samo postojanje osecaja za ironiju i sarkazam, a o humoru da i ne govorim :fantom: 

• 4 months later...
Posted (edited)

https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/backa/goran-jevtic-ne-ide-u-zatvor-kaznu-sluzi-u-kucnom-zatvoru_1099652.html

Виши суд у Сомбору преиначио је своју ранију одлуку и одлучио да глумац Горан Јевтић (41) казну од 10 месеци, на коју је правоснажно осуђен поводом оптужби да је починио недозвољене полне радње над малолетником, служи у кућном затвору.
Edited by napadaj
Posted (edited)

I to bez nanogice, znači kao da nije kažnjen.

Edited by mraki
Posted

ja ga videla juče na korzu i baš se pitala šta li se desilo sa svim tim.

Posted
17 hours ago, napadaj said:

https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/backa/goran-jevtic-ne-ide-u-zatvor-kaznu-sluzi-u-kucnom-zatvoru_1099652.html

Виши суд у Сомбору преиначио је своју ранију одлуку и одлучио да глумац Горан Јевтић (41) казну од 10 месеци, на коју је правоснажно осуђен поводом оптужби да је починио недозвољене полне радње над малолетником, служи у кућном затвору.

taman ce ga urge proci za tih 10 meseci

Posted

https://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/glumac-goran-jeftic-ipak-ide-u-zatvor_1099999.html

Врховни касациони суд саопштио је данас да је одбио захтев за заштиту законитости који му је поднет у случају против глумца Горана Јевтића правоснажно осуђеног због недозвољених полних радњи над малолетником.

... Shiit has hit the fan...

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...