April 5Apr 5 U tri boda razlike su Harts, Rendzers, Seltik. Jos 6 kola do kraja, bice kladionicarsko ludilo.
May 10May 10 Sledeće subote u poslednjem kolu direktan duel za titulu Seltik-Harts, moram da stavim u podsetnik.
May 10May 10 Gledam malo istorijat lige, neverovatno. Za 130 godina samo 15-tak puta nisu osvajali blizanci, u zadnjih 60 godina samo Aberdin (3) i Dandi junajted jednom, tokom 80-tih. A sve klubovi sa 100+ godina tradicije. Pa ovo kod nas je nista
May 10May 10 Škoti imaju zanimljiv sistem takmičenja koji bi trebalo mi da prekopiramo kada budemo smanjili ligu na 12. Igra se po trokružnom sistemu 33 kola posle čega se liga deli na prvih i drugih 6. U obe grupe se zatim igra dodatnih 5 kola, a onaj ko je bio domaćin nekome u trećem krugu, u četvrtom mu gostuje.
May 10May 10 Imali smo vec trokruzni sistem od 33 kola bez plejofa, u ligi sa 12 klubova. Mislim da nema sta nismo probali, sem mozda cetvorokruznog sa 38 kola ili ovog ludog argentinskog, sad se svasta smislja samo da bude sto vise utakmica i zarade. Edited May 10May 10 by W.F.C.
May 10May 10 7 hours ago, Nikodije said:Sledeće subote u poslednjem kolu direktan duel za titulu Seltik-Harts, moram da stavim u podsetnik.Mislim da nije, imaju jos 1 mec valjda pre toga
May 13May 13 Kako je glup ovaj sto komentarise Harts Falkirk i jos kaze matematika je egzaktna nauka i onda ne zna da sabere