May 15, 20251 yr Ništa ne pratim, šta im se tačno desilo? 4 tekme su prosuli za redom. PSV će zasluženo uzeti titulu, ali bi netfliksovski rasplet bio da oni kiksnu protiv Rode, a Ajaks dobije nekako na guzove.
May 18, 20251 yr Author Sparta izjednačila, ali Ajax je bio prvi samo 5 minuta, De Jong za 1:2 -ulazimo u zadnjih pola sata sezone.
May 25, 20251 yr Author U finalu kupa POR, Benfika vodila do samog kraja, ali bukvalno, čak im je i poništen 1 gol u prvom.Djokereš je postigao gol sa penala u 90+10min. I upravo Sporting postiže gol u produžetku za 2:1 ludilo od meča
May 25, 20251 yr Royale Union konacno uzeo titulu u Belgiji. Nakon par neuspeha zbog nesretnog sistema takmicenja, ove sezone im je to pomoglo da se povrate nakon velikog zaostatka. Edited May 25, 20251 yr by Miljenko
August 31, 2025Aug 31 Author Dva gola u 3minuta za Porto mi je bilo dovoljno da batalim dalje gledanje. Po rezultatu, čini mi se da nisam puno propustio.
October 26, 2025Oct 26 Author Ajax okreće u Enšedeu, odlična tekma za sad, Heitinga se noktima drži za klupu, sve više se pominje ETH kao naslednik. Posle ide derbi Fejnorda i PSV
January 25Jan 25 PL je snobove, "prava" poslastica je na Tynecasle Parku... Hearts odbranio +6., pogodili precku za +9 u 96 minutu.
February 15Feb 15 Најјача лига ове сезоне Шкотска. Гледао сам мало и Селтик, лудило на крају, невероватна атмосфера.Овде исто пршти и на терену и на трибинама.Воле људи фудбал јбг, страст не јењава ни код ових условно речено мањих, иако се нико не сећа сезоне у којој шампион није био неки близанац из Глазгова.
March 23Mar 23 Ove sezone ce se to mozda desiti. Poslednji put kad toga bese, imao sam 2 godine, a trener sampiona se zvao Alex Ferguson i jedva da je prebacio 40 godina. Ja sam sada u njegovim godinama, ali sa vise sedih nego sto ih on ima sada.