renne Posted August 18 Share Posted August 18 nećeš ni uspeti, nema svih potrebnih drajvera i ja sam se napatio nego direktno udari win11 1 Quote Link to comment
goofs Posted August 18 Share Posted August 18 uspeo sa win11 iz prve, iz nekog razloga mi to uopšte nije padalo na pamet hvala renne 1 Quote Link to comment
Milosh76 Posted August 18 Share Posted August 18 Novi hardver ne priznaje Win10, nazalost Quote Link to comment
goofs Posted August 18 Share Posted August 18 Nije baš ni tolko novi, iz 2021. al ok, to je rešeno. Sad muku mučim sa Microsoft parental controls, u teoriji dobra rabota, u praksi spamer mog email naloga. Ne postoji opcija da se permanentno otkljucaju neke aplikacije. Quote Link to comment
renne Posted August 20 Share Posted August 20 On 18. 8. 2023. at 21:25, goofs said: uspeo sa win11 iz prve, iz nekog razloga mi to uopšte nije padalo na pamet hvala renne rekoh ti mrtav je win10 Quote Link to comment
Recommended Posts