Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Nije moguce da je Real izbegao Monako/Lester.  :fantom: 

Osvaja Dortmund.  :lala:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Monako lagano prolazi Dortmund.

Ako ima pravde!

A Real izbacuje Bajerna jos lakse. Steta sto se rano sastaju Kristina i Miler.

Atletiko prolazi lagano, a vamo Barsa ne tako lako. Mada bi bilo simpa da ih lopovi izbace.

Posted

Nije moguce da je Real izbegao Monako/Lester.  :fantom: 

1489756462621.jpg

Posted

Ne vidim kako Real u ovakvom stanju moze dizbaci 1 Bayerna

Posted

Kolika je kvota da Lester osvaja? :fantom:

Zamisli situaciju da Lester uzme CL a mrtvi Junajted LE, pa neko od 4-ke (Pep :s_c: ) ostane bez plasmana 

Posted

Rusi prestigli Portugalce na listi i imace 2 direktno tima u grupama, a Portugalci jednog direktno a drugog u kvalifikacije. Realno ni jedni ni drugi ne zasluzuju 2 tima direktno u grupe.

Posted

Zamisli situaciju da Lester uzme CL a mrtvi Junajted LE, pa neko od 4-ke (Pep :s_c: ) ostane bez plasmana 

Ovo na jedan ulozen, dobijes milion na kladionici.

Posted

najzad svi zanimljivi parovi ls. cak i atletico v leicester.

ocekujem prolazak atletica, monaca, bayerna i barcelone.

mislim da je barcelona najveci favorit za titulu, ovaj istorijski preokret ce ih dodatno motivisati da uzmu novu titulu. nekako se u prvoj utakmici protiv psg mozda videla i neka doza zasicenosti, ali sada sigurno nece igrati tako nakon ovakvog preokreta. dajem juventusu 3% sanse za prolaz.

bayern - real, navijam naravno za real i voleo bih da izbace odvratni bayern (sorry strahan) ali su nemci u mnogo boljoj formi, mogu da odmaraju igrace u za njih mikimaus ligi dok na drugoj strani real ima prenatrpan raspored uz slabiju formu za razliku od pocetka sezone.

ne bi me iznenadilo da atletico pobedi dva puta sa 1-0 i tako prodje dalje u jjos jedno polufinale. bilo bi lepo da u sezoni gde igraju slabije nego prethodnih godina uzmu konacno ls.

dortmund - monaco je svakako najzanimljiviji par. ocekuje se brdo golova i napadi sa jednog gola na drugi bez prestanka. siguran sam da ce vecinu simpatija imati klinci iz monaca jer igraju najbolji fudbal u evropi i da uzmu bar duplu krunu ove sezone. nisam siguran ko je favorit, mozda ce tadasnja forma odluciti.

Posted

Ovako pise jedan istinski ljubitelj fudbala a ne ko Radisa.

Lajk za pretposlednji pasus.

Posted

ne bi me iznenadilo da atletico pobedi dva puta sa 1-0 i tako prodje dalje u jjos jedno polufinale. bilo bi lepo da u sezoni gde igraju slabije nego prethodnih godina uzmu konacno ls.

Relano Majovima se otvorio put do titule...

Moj doprinos temi se ne ceni, čak i kad navijam za Majoneze... :(

Posted

Ja navijam za Lester, a posle njih za Bayern. Voleo bih da se Xabi :wub: oprosti sa osvojenom ligom sampinjona. Tri usata sa tri razlicita kluba bi bila stvar koja bi mu produzila zivot za 100 godina :)

A mislim da ce Barsa osvojiti uz dominaciju u nastavku takmicenja.

Posted

Lol koliko juve ima sreće, baš ih zaređalo po pirinejima :D

Posted

Moj doprinos temi se ne ceni, čak i kad navijam za Majoneze... :(

Nema zara u izrecenom, vise je tuga ili ocaj u pitanju  :fantom: