Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne pamtim da sam 90 minuta bio u tripu da gledam ubrzani snimak nečega.

Evo i sad dok ponavljaju golove, sve ubrzano. Totalno još uvek ne verujem da je ovakvo kretanje moguće.

Ovo je nova dimenzija fudbala.

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sumnjam!

Kul su momci, ali realno nemaju još uvek dovoljnu količinu glorija za vas da lovite :fantom:

Al imaju para :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

vidi se ko je sampion premier lige   :fantom:

Lako je njima da igraju CL, kad se ove godine nalaze u sredini tabele i ne bore ni zašta, osim što su bušili trenera...

Posted

Gvardiola jos pola milijarde da potrosi i naredne sezone ce proci Kaena, Monaka ili Nicu u LS. Ili ih makar vise namuciti. :fantom:

Posted

Još jean rekord u ovoj 1/8, nikad niko nije ispao a da je u prvoj uvalio 5 komada

Posted

Još veće gospodinu pepu na tome što je postao prvi čovek u istoriji fudbala koji je dobacio do osmine lige šampiona sa kokijem na štoperu. Podvig koji će generacije prepričavati! :Hail:

Ja znam jednog koji je sa bekovskim parom Eboue-Flamini rusio defanzivne rekorde i dosao do finala CL. :fantom:

Posted

Ne zaboravi ko je do finala dovukao Bišćana, Traorea, i njima slične spodobe -_-

Nego Ruxi, čudi me da još nisi racionalizovao da je Pep namerno ispao jer nikad ranije nije bio eliminisan u osmini finala. Da i to dostignuće može da upiše negde.

Posted (edited)

Zašto bih? Mi sitijevci držimo fudbal u malom prstu, nije nas ovo nešto mnogo uzbudilo.

Kapiramo u kojoj smo fazi procesa™, kapiramo koliko će ionako sve da postane dosadno kad pepu čučne ta odbrana...nije ovo ništa što upućeniji nisu očekivali, i daleko je od razloga za nekakav stres :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ruxine, jel' to Proces™ kao kod Kafke? Pitam za prijatelja...   :fantom: 

Posted

Generalno dobra osmina finala. Osim oružane pljačke koju su sproveli Katalonci. Tu je jedino dobro što je sada valjda svakome jasno o čemu se radi.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Ruxine, jel' to Proces™ kao kod Kafke? Pitam za prijatelja... :fantom:

Ma evo sve trčim da crtam 1 sektašu pojmove kao što su: dugoročno planiranje, politika kluba, napredovanje igrača kroz trening...toliko zaludan da se pravim da bi vi to razumeli - bogami nisam! :fantom:

Posted

Sutra ocekujem Barsu protiv Bajerna,dok Real plafon Monako,Lester najrealniji