Redoran Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ne pamtim da sam 90 minuta bio u tripu da gledam ubrzani snimak nečega. Evo i sad dok ponavljaju golove, sve ubrzano. Totalno još uvek ne verujem da je ovakvo kretanje moguće. Ovo je nova dimenzija fudbala.
John Coltrane Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Sumnjam! Kul su momci, ali realno nemaju još uvek dovoljnu količinu glorija za vas da lovite Al imaju para Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 vidi se ko je sampion premier lige Lako je njima da igraju CL, kad se ove godine nalaze u sredini tabele i ne bore ni zašta, osim što su bušili trenera...
MiddleClass Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Gvardiola jos pola milijarde da potrosi i naredne sezone ce proci Kaena, Monaka ili Nicu u LS. Ili ih makar vise namuciti.
dillinger Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Još jean rekord u ovoj 1/8, nikad niko nije ispao a da je u prvoj uvalio 5 komada
ArleKino Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Još veće gospodinu pepu na tome što je postao prvi čovek u istoriji fudbala koji je dobacio do osmine lige šampiona sa kokijem na štoperu. Podvig koji će generacije prepričavati! Ja znam jednog koji je sa bekovskim parom Eboue-Flamini rusio defanzivne rekorde i dosao do finala CL.
Weenie Pooh Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ne zaboravi ko je do finala dovukao Bišćana, Traorea, i njima slične spodobe -_- Nego Ruxi, čudi me da još nisi racionalizovao da je Pep namerno ispao jer nikad ranije nije bio eliminisan u osmini finala. Da i to dostignuće može da upiše negde.
Pokojni Ruxin Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) Zašto bih? Mi sitijevci držimo fudbal u malom prstu, nije nas ovo nešto mnogo uzbudilo. Kapiramo u kojoj smo fazi procesa, kapiramo koliko će ionako sve da postane dosadno kad pepu čučne ta odbrana...nije ovo ništa što upućeniji nisu očekivali, i daleko je od razloga za nekakav stres Edited March 15, 2017 by Ruxin
Jeremija Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ruxine, jel' to Proces™ kao kod Kafke? Pitam za prijatelja...
Jozef K. Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Generalno dobra osmina finala. Osim oružane pljačke koju su sproveli Katalonci. Tu je jedino dobro što je sada valjda svakome jasno o čemu se radi. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ruxine, jel' to Proces™ kao kod Kafke? Pitam za prijatelja... Ma evo sve trčim da crtam 1 sektašu pojmove kao što su: dugoročno planiranje, politika kluba, napredovanje igrača kroz trening...toliko zaludan da se pravim da bi vi to razumeli - bogami nisam!
Bogotac Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Sutra ocekujem Barsu protiv Bajerna,dok Real plafon Monako,Lester najrealniji
Recommended Posts