March 15, 20178 yr eee, da je keksi ovde sad bi topik bio zalivan moetom, a devetnaestogodišnjakinje sa kariba bi pravile lajne koke na srebrnom poslužavniku :(
March 15, 20178 yr acastopu fabinho je levi bek iako ovaj ni ne igra tu poziciju Dobro, barem zna da moze da igra i beka. Greota je sto ne kapira da su i Sidibe i Mendy na terenu.
March 15, 20178 yr eee, da je keksi ovde sad bi topik bio zalivan moetom, a devetnaestogodišnjakinje sa kariba bi pravile lajne koke na srebrnom poslužavniku :( Keksiju moram da priznam da je opravdano hajpovao ovu generaciju Monacovih klinaca. Meni je tada delovalo da preteruje, u najmanju ruku.
March 15, 20178 yr Meni je tada delovalo da preteruje, u najmanju ruku. Da, ti si bio jedini koji je mislio da keksi pretjeruje. :D
March 15, 20178 yr Keksiju moram da priznam da je opravdano hajpovao ovu generaciju Monacovih klinaca. Meni je tada delovalo da preteruje, u najmanju ruku. opako deluju. ne bi me iznenadilo da ponove uspeh generacije žilija, rotena i morientesa
March 15, 20178 yr Koliko ja volim da slusam ovog Nedica. Dakle Roki je pomocnicima rekao 'molim vas ne gresite' i to funkcionise besprekorno. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
March 15, 20178 yr Sad ce da useru motku ako se ustekaju.Plus jedan. Deluje da su sa mnogo manje ambicija, a mogli su da idu na treći.Keksiju moram da priznam da je opravdano hajpovao ovu generaciju Monacovih klinaca. Meni je tada delovalo da preteruje, u najmanju ruku.Plus jedan Sent from my Redmi 4 using Tapatalk